Amilyen egyszerű, annyi örömet okoz: készíts a gyereknek papírdoboz-autót!

A gyermeki fantáziát fejlesztik az egyszerű játékok: ilyen lehet egy otthon készített papírautó is, melyhez nem kell más, csak egy doboz.

2018. február 13. 17:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Az megvan, hogy a Disney-hercegnőknek hiányzik egy fontos testrészük? Ha hús-vér szereplők lennének, ennek bizony nem nagyon örülnének...
Megölte az anyját, de az igazi horror csak ezután jött videó 18+ 12 éves börtönbüntetést kapott Darren Hammond, az a férfi, aki miután tavaly nyáron megölte 81 éves édesanyját, még hetekig lakott együtt az oszló holttesttel. Az angliai West Mindlandsben élő férfi korábban is kegyetlenül bánt anyjával, többször megverte, a nyugdíját rendszeresen elvette, italra költötte.
Repetagyanús: Karamellizált sült banán rummal és vanília fagyival A banán magában is szuper csemege, de ha így készíted, egyszerűen nem fogsz tudni leállni vele, olyan finom.
Búcsúvideó után ugrott a halálba a tinilány és 12 éves húga - videó A tizedik emeletről vetették a mélybe magukat a kamaszok. Tettük előtt mindketten közösségi oldalakon intettek búcsút.
Sokkoló számok: a nők 94 százalékát (!) zaklatták már szexuálisan Hollywoodban Felmérés készült az amerikai filmiparban dolgozó nők körében, amiből kiderült mennyien estek már áldozatul szóbeli vagy testi szexuális zaklatásnak.
Gillian Anderson fotóján nevet ma mindenki - Imádják a photoshopolt képet Az X-akták Scully-ja vicces fotót posztolt.

Top hírek:
Szabad a virsli és a felvágott a diéta alatt? Csak ezt kell megnézni a csomagoláson Komoly különbség van a termékek és az étrendek között.
Sandra Bullock lánya egyre szebb lesz - Ritka fotókon a bájos Laila Tündéri fotók készültek a színésznőről és csemetéiről.
Drágám, add az életed! - I. évad 2. adás 1. rész Végre Aranka is kiengedte Kökény Attilát a kalitkából, aki megcsillogtathatta focitudományát... Majd érkezett ismét Keleti Andi, aki csípős küldetésre küldte férjét.
Így rejtsd el a pótkulcsot, hogy biztosan ne találják meg: van jobb hely, mint a lábtörlő alatt Az álcázás nagymestere lehetsz ezekkel a trükkökkel.
Vicces! Gundel Takács Gábor megmutatta, hogy ˝puforog˝ az Igazgató Úr Az Igazgató előző telefonját késve vette fel Gundel Takács Gábor, aki szerint ezúttal azért csörög késve az Igazgató, mert ˝puforog˝. Hogy miként, azt is megmutatta!
Unokája kelti reggelente Charlie-t - interjú Horváth Charlie nemrég tért haza New Yorkból, s amióta a fia a családjával hozzáköltözött, jól van, de a feleségét gyakran emlegeti.