Amilyen egyszerű, annyi örömet okoz: készíts a gyereknek papírdoboz-autót!

A gyermeki fantáziát fejlesztik az egyszerű játékok: ilyen lehet egy otthon készített papírautó is, melyhez nem kell más, csak egy doboz.

2018. február 13. 17:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Kakaskodás - Mit tegyünk, ha a koccanásnak nincs szemtanúja? A közúti balesetek legnagyobb klasszikusa a koccanás. Szinte elkerülhetetlen a felek acsarkodása, egymásra mutogatása. Meddig mehetünk el, ha úgy érezzük, a másik fél a hibás?
Bélbaktériumok okozzák az elhízást? Magyar orvosok egy teljesen új programot fejlesztettek ki A DiaVitas Program szerint az elhízás, a cukorbetegség és az érrendszeri zavar is csak következmény, helyettük az okot kell megszüntetni.
A Bors utánajárt - Miért siralmas a magyar gyerekek foga? Nem állunk túl jól fogas kérdésekben: egy átlag magyar tízévesnek már három lyukas foga van. A gyerekek kezelése ingyenes, ám úgy tűnik, a szülők vajmi keveset törődnek csemetéjük fogaival.
Sarka Kata megmutatta Rogán Cecília dekoltázsát A két nő edzőtermi fotósorozatának újabb darabja most még magasabbra tette a lécet.
Mokka ajánló - 2018.05.28. A következő adás tartalmából. 
Zamatos, sűrű paprikás krumpli sok lével: tűzhelyen, bográcsban is főzheted Ebben az ízletes, kolbászos paprikás krumpliban szinte megáll a kanál.

Top hírek:
Ilyet még nem látott! Stohl úgy üvölt, mint egy szarvasbika Stohl András Kemény Dénesnek küldött videójában a szarvasbika hangját utánozza teljes átéléssel. Döntse el Ön, hogy mennyire hiteles az előadás.
Friss fotón Macaulay Culkin - A Reszkessetek, betörők! Kevinje így néz ki most Az egykori gyereksztár nem sokat változott.
Brutális: Legjobb barátja gyújtotta fel viccből a kamaszt A 18 éves Padraig Hagans egy életre homlokán viseli majd legjobb barátja kegyetlen viccének nyomait. Egész éjszaka együtt buliztak egy szórakozóhelyen, majd a fiú álmában öngyújtógázzal öntötte le fejét és fel is gyújtotta őt. A tinédzser azt mondta, hogy arra ébredt fel, mintha víz folyna szét az arcán.
Élete legnagyobb sikerét érte el Fucsovics Márton Fucsovics Márton a háromszoros Grand Slam-torna-győztes, a világranglistán jelenleg 25. helyezett svájci Stan Wawrinka ellen lépett pályára. A magyar sportoló két játszmában könnyedén, 6:4, 6:0-ra elverte az 501 ezer euró (159 millió Ft) összdíjazású genfi férfi salakpályás tenisztorna negyeddöntőjében Wawrinkát.
Hoppá! ˝Bepoloskázták˝ a Bezár a bazár! stúdióját? Adásból kimaradt extra tartalom: Majka különös indokkal magyarázta meg, mit keres egy poloska a Bezár a bazár! stúdiójában, később pedig megpróbálta halálra rémíszteni Tillát...
Richard Gere óriási bejelentést tett - Majd' 30 év után újra képernyőre kerül Újra láthatják nagy kedvencüket a Micsoda nő! főszereplőjének rajongói.