Devil May Cry HD Collection - itt az első trailer

A laza démonvadász, Dante első három kalandja hamarosan a jelenlegi generációs konzolokat és a PC-t is beveszi. A Capcom a decemberi bejelentés óta még nem mutatott mozgóképet a gyűjtményről - egészen eddig.

2018. február 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb képeken a Devil May Cry HD Collection (PC, PS4, XO) Az új kiadásnak köszönhetően végre PC-n is játszható lesz hivatalosan a széria első két része.
Egy újabb bajnokságból marad ki a Marvel vs. Capcom: Infinite Úgy tűnik, nem túl népszerű a profik között a kiadó új verekedős címe, ami ismét nem lesz ott egy nagyobb tornán.
A Monster Hunter: World lett a Capcom leggyorsabban fogyó játéka Hatalmas siker a szörnyvadászós móka, az impozáns számok mellett a Capcom pedig azt is elárulta, milyen játékbéli eseményekre számíthatunk.
Leépítés a Dead Rising csapatánál A Capcom egy közleményben megerősítette, hogy a Dead Rising-sorozatért felelős kanadai Capcom Vancouver közel harminc százalékától, azaz nagyjából 50 embertől meg kellett válniuk.
4,8 millió példánynál jár a Resident Evil 7 Hiába került a boltokba a Gold Edition, a Resident Evil 7-ből alig 800 ezer kópiát passzoltak el október óta. Megérkezett a Capcom legfrissebb üzleti jelentése, ami kiderült, hogy az új Marvel vs Capc...

Valódi szörnyvadászatot hirdetett a Capcom A Monster Hunter World premierje kapcsán versenyt hirdetett a Capcom: 50 ezer fontot nyerhet az, aki június végéig perdöntő bizonyítékot küld neki valamelyik legendás lényről.
Brit toplista: remekül rajtolt a Monster Hunter World Elképesztő rekorddal vette át a szigetország eladási listáján az első helyet a múlt héten megjelent Monster Hunter World. A Capcom jelentése szerint az első három nap alatt közel ötmillió példányt szá...
Befutott a Monster Hunter World launch trailere Tegnap végre boltokba került a Capcom szörnyvadászós RPG-je. A Monster Hunter World egy sor Nintendo-exkluzív epizód után költözött át PlayStation 4-re és Xbox One-ra - a PC-s verzió ősszel érkezik.
Isten éltessen Resident Evil 2! Pontosan 20 évvel ezelőtt jelent meg a legendás sorozat 2. része, amelyet a szóbeszédek szerint a Capcom a Remaster változattal fogja megünnepelni.
Monster Hunter World - ilyen a Rothadó Völgy A Capcom egy újabb pályát mutatott be a közelgő Monster Hunter Worldből. A Rotten Vale egy sziklás terep, amely oszlásnak indult szörnyek tetemeivel van tele - innen az elnevezés. Itt is találunk leva...
Közeledik a Resident Evil 2 Remake megjelenése? A Capcom logóváltását nehéz nem a Resident Evil 2 Remake beharangozójaként értelmezni.