Devil May Cry HD Collection - itt az első trailer

A laza démonvadász, Dante első három kalandja hamarosan a jelenlegi generációs konzolokat és a PC-t is beveszi. A Capcom a decemberi bejelentés óta még nem mutatott mozgóképet a gyűjtményről - egészen eddig.

2018. február 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Devil May Cry HD Collection teszt - ez az út biztos a pokolba megy Újra megkaptuk azt a gyűjteményes kiadást, amit évekkel ezelőtt élvezhettek már a PS3 és Xbox 360 tulajok. Kár, hogy minimális energiát sem fektetett ebbe a csomagba a Capcom.
Marvel vs. Capcom Infinite - a Capcom dobta a Denuvót Bár hivatalos közlemény nem erősítette meg, valójában minden jel arra mutat, hogy a Capcom elbúcsúzott a másolásvédelmi rendszertől.
A Monster Hunter is filmes adaptációt kap Szép karriert futott be mostanában a Monster Hunter széria, a Capcom pedig a sikertől felbuzdulva a vászonra viszi azt. A rendező a Kaptár filmek atyja, Paul W. S. Anderson lesz, a főszerepben pedig a...
Nyugaton is megjelenik a Monster Hunter Generations Nintendo Switch verziója Hosszas várakozás után a Capcom végre hivatalosan is bejelentette, hogy a japánban már megjelent Monster Hunter XX-et nyugaton is kiadják Generations Ultimate címen.
7,9 millió példányt adtak el a Monster Hunter Worldből A 2017-es üzleti év végéig, azaz március 31-ig közel 8 millió darabot értékesítettek a Capcom szörnyes játékából, a folytatás garantált.

Jól teljesített a Capcom is A Capcom is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy a japán kiadó is remekül teljesített, ami többek között a jól sikerült, majdnem 8 millió leszállított példánnyal büszkél...
E3 2018: Akció-kalandjátékkal készül a Capcom Bő egy hónap múlva veszi kezdetét az idei E3, és úgy tűnik, hogy a Capcom egy vadiúj akció-kalandjátékot villant a rendezvényen. Ezt is az expó hivatalos weboldala szellőztette meg, pont úgy, mint a C...
Mega Man - különleges gyűjtői kazetták készülnek a 30. évfordulóra A Capcom a Mega Man jeles évfordulójának alkalmából limitált verzióban adja ki a Mega Man 2 és Mega Man X játékokat.
Monster Hunter World - számos újdonságot hoz a Devil May Cry esemény A Capcom egy Full House nevű ingyenes csomaggal kedveskedett a játékosoknak, a Devil May Cry rajongói pedig duplán örülhetnek.
Új Dead Rising játék készül? A Capcom bejelentette, hogy leállítják a Puzzle Fighter szervereit, mert szeretnének a zombis szériájukkal foglalkozni.