Soros lassan az összes európai szervezetre ráteszi a kezét

Mint a Figyelő legfrissebb száma írja, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) sem teljesen mentes Soros György befolyásától.

2018. február 23. 22:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Félek tőle, hogy elindul a kutatók elvándorlása - Interjú Lovász Lászlóval, a Magyar Tudományos Akadémia elnökével Nincs értelme, hogy a kormány saját kezébe venné az akadémiai pénzosztást, de van még esély kompromisszumra. A Figyelő listázása primitív, a genderkutatást épp a kormánynak kéne megrendelnie. Interjú ...

Ákos: Allah nem lehet azonos azzal, akit mi Istennek hívunk Az elmúlt esztendők történései mellett a menekültválságról és Európa kereszténységéről is kérdezte a kormányközeli Figyelő az 50. születésnapjához közelítő Ákost.
Zseniálisan reagált a Hírcsárda a kormányhű Figyelő újabb listázására Szerintük a medvék is gyanúsak, hiszen külföldről jöttek be az országba.
Kész a terv, amely már Európa határain kívül megállítaná a menedékkérőket Korábban ezt javasolta Orbán Viktor, sőt Soros György is. Az EU vezetői jövő héten döntenek róla.
Soros György és fia: az EU fő bajai a 2004 után csatlakozó országok okozzák A New York Timesba írtak cikket arról, mennyivel fontosabb is Macedónia névváltoztatása, mint amennyire annak tűnik.
Olcsó munkaerőt telepítene Európába Soros György Az Európai Bizottság háromszor annyit szán a határigazgatás finanszírozására a következő költségvetési ciklusban, mint az előző években.

Soros György készül valamire, most bevásárolta magát a New York Times-ba Soros egyik befektetési ügynöksége, a Soros Fund Management LLC több mint 3 millió dollár értékben vásárolt New York Times részvényeket.
Bevándorláspárti az Unió javaslata A Brüsszel által előterjesztett uniós költségvetési tervezet egyértelműen a bevándorlást segítené, ezért az káros és veszélyes a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint. Hidvéghi Balázs megjegyezte az...
Ilyen is csak Magyarországon van: a kormánypárti Figyelő beszólt saját ellenzéki tulajdonosának
Hollik István: a többi bevándorláspárti szervezethez is elmegyünk A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője azt mondta, néven akarják nevezni "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket.
Soros György fenyegetőzik: kettőzött erővel harcol a normalitás ellen Hiába a rengeteg kudarc, a bevándorláspárti spekuláns nem adja fel, háborús retorikába kezdett.
A tőzsdespekuláns harcot hirdet Donald Trump és az erősödő nacionalizmus ellen Soros György harcot hirdetett Donald Trump amerikai elnök és az erősödő nacionalizmus ellen a The Washington Post című lapnak Zürichben adott és vasárnap megjelent interjújában.