Lezuhant egy helikopter New Yorkban

Videófelvétel rögzítette a tragédiát.

2018. március 12. 5:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kidobtak két nőt egy Uberből, mert csókolóztak A New York-i sofőr szerint tiszteletlenül viselkedtek, a nők szerint diszkriminálták őket.

Talán mégsem deportálják a New York-i pizzafutárt Rendeltek pár pizzát a támaszpontra, és ha már ott volt, letartóztatták a vízumra váró futárt.
E3: 2018 - Márciusban jön a The Division 2 A folytatásban otthagyjuk New York-ot és Washington D.C-be megyünk rendet tenni.
Részvény-kibocsátásra készül a szaúdi olajipari óriás Tart a versenyfutás London és New York között a szaúdi olajipari óriásért.
20 dolog, amit nem tudsz a Szex és New York sorozatról Kulisszatitkok minden nő kedvencéről.
Pozitívan indította a napot a New York-i tőzsde Indexemelkedéssel indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapírpiacokon. A Nasdaq Composite új rekordot ért el.

Üzenetet hagyott hátra az öngyilkos világhírű divattervező A New York-i rendőrség megerősítette, hogy holtan találták az elegáns táskáival ismertté vált Kate Spade divattervezőt. A nő felkötötte magát Park Avenue-i lakásának hálószobájában.
Szijjártó: a határok védelme nem lehetősége, hanem kötelessége az országoknak Nem irányítani kell a migrációt, hanem megállítani, nem azért kell tenni nagy erőfeszítéseket, hogy legálissá tegyék az illegális migrációt, hanem azért, hogy békés körülmények között élhessenek az em...
Hetvenmillió dolláros rekordáron kelt el egy 55 éves Ferrari New Yorkban Hetvenmillió dollárért (19,3 milliárd forintért) kelt el egy New York-i árverésen egy 1963-ban készült Ferrari 250 GTO sportautó, amely 1964-ben megnyerte a Tour de France autóversenyt.
A Szex és New Yorkból a kormányzói székbe? A Szex és New York című tévésorozat határozott ügyvédnőjeként megismert Cynthia Nixon abban bízik, hogy az elitellenes hangulatban esélye lehet a politikai karrierre.
Hamarosan elindul a világ leghosszabb közvetlen repülőjárata! 19 órás lesz az út A gép Szingapúr és New York között közlekedik majd.
Veszteségesen kezdte a napot a New York-i tőzsde Az előző napi erős zárás után az indexek negatív korrekciójával indult a kereskedés csütörtökön az amerikai értékpapírpiacokon.