Mindkét kormány szeretne Budapest-Bukarest gyorsvasutat, csak fizetni ne kelljen

A Budapest és Bukarest közötti vasúti infrastruktúra alkalmatlan arra, hogy fejlesszék, újat kell építeni, ha gyorsvasutat akarnak. Akár 3000 milliárd forint is lehet a költség.

2018. március 12. 8:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Budapest belvárosa a példa arra, mit tegyen az ellenzék, ha veszteni akar Borzasztó az ellenzék helyzete Budapest belvárosában: hiába szeretne a többség kormányváltást, ha nincs együttműködés, simán nyerni fog a Fidesz-KDNP.
Ők pontosan tudják, hova menekülnek a magyarok A friss adatok szerint háromszoros forgalmat hoz a négynapos pihenés egy átlagos márciusi hétvégéhez képest. Budapest, Eger és Hajdúszoboszló a legnépszerűbb belföldi úti célok, a legtöbben 4 csillago...
100 éve tört ki a világháborúknál is gyilkosabb járvány Hullámzó temetők, háborús bűnbakok, hisztérikus Budapest, halott, halott, halott: mi tudunk ma minden idők legnagyobb járványáról? 100 éve, egy kansasi laktanyából elindult a rettegett spanyolnátha.
Brutális képsorok: így lángolt egy autó a BAH-csomópontnál - videó Teljes terjedelmében égett egy gépkocsi Budapest XI. kerületében, a BAH-csomópontnál. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett ...
Így még nem látta Budapest nevezetességét - képgaléria
Kiköszörülte a csorbát a Budapest Honvéd Hazai pályán már nem hibáztak a kispestiek, így továbbjutottak a Magyar Kupában.

Hungary brings gold reserves back home The National Bank of Hungary on Tuesday announced the return to Budapest from London of the country's 100,000 ounces of gold reserves.
Naponta négy Aeroflot-járatpár lesz júliustól Budapest és Moszkva között Az Aeroflot orosz nemzeti légitársaság idén júliustól már napi négy járatpárt közlekedtet Budapest és Moszkva Seremetyevó repülőtér között a mostani hárommal szemben közölte a Budapest Airport Zrt. h...
Egy baloldali újságíró degeneráltnak nevezte a magyarokat A Budapest Beacon újságírói szerint a magyar lakosság 80%-a degenerált.
Ezek a világ álomvárosai a fiatalok szerint Berlin a világ legjobb helye az Y-generáció számára, Budapest sem végzett rossz helyen.
Késnek a vonatok Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon Felsővezeték szakadás miatt akár 80 percet is késhetnek.
Luxus újítás a Budapest Airporton - Nézd meg, hogy utazhatnak ezentúl a VIP vendégek Új, személyre szabott repülőtéri szolgáltatást indít a Budapest Airport a 2A Terminálon, exkluzív terméket kínálva azoknak az utasoknak, akik valami egyedit keresnek. A diszkrét bud:vip szolgáltatást ...