Jön a szegény ember MacBookja

Az Apple még idén hatmillió darabot akar értékesíteni az olcsó új modellből

2018. március 12. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Beperelik az Apple-t, mert szerintük ellopta a logójukat Egy ismeretlen kis startup nekiment az Apple-nek: 200 ezer dollárt követelnek amiatt, hogy véleményük szerint az Apple ellopta logójuk ötletét.

Az Apple betiltja a bitcoinbányász appokat A cég által gyártott eszközökön nem lehet ezután kriptovalutát termelni.
Tripla kamerával jön az iPhone X Plus? Az Apple következő csúcskategóriás telefonja felvenné a versenyt a rossz fényviszonyok közt is pazarul teljesítő androidos készülékekkel.
Rejtett hiba az Apple Watchok kijelzőjében Csoportos pert indítottak az Apple ellen, mivel állítólag tudott a hibáról, mégsem tett semmit a kijavítása érdekében.
Teljes gőzzel száguld az Apple Az Apple piaci értéke hamarosan átlépi az 1 billió dollárt, és tovább száguld majd fölfelé.
Ezekre az iPhone-okra és iPadekre jön az iOS 12 Az Apple óriási bravúrt hajt végre az iOS 12-vel, hiszen a közel 5 éves iPhone 5S-re is kiadja az új rendszert.

Videó: még mindig van újabb látnivaló az Apple Parkon Bár elvileg már készen van az Apple új főhadiszállása, azért még mindig vannak rajta utolsó simítások. Íme az újabb drónvideó a létesítményről, a WWDC napjaiban.
Hipergyorsak lesznek az Iphone-ok az IOS 12-vel Gyorsabb és megbízhatóbb lesz az Apple új iOS 12-es operációs rendszere. Ez a héten zajló Apple fejlesztői konferencia egyik legfontosabb fejleménye - közölte a rendezvényről a HWSW informatikai portá...
Napon belüli új csúcson a Nasdaq A tegnapi rekordzárás után is ma újabb rekordot állíthat fel a Nasdaq, köszönhetően a technológiai részvények szárnyalásának, azon belül is az Apple és a Microsoft menetelésének.A Nasdaq már 0,3%-os.....
Rengeteg új funkciót jelentett be az Apple: soroljuk, miket fognak tudni ősztől még a régi iPhone-ok is Közel egy hónappal azután, hogy a Google leleplezte az Android következő verziójának új funkcióit, az Apple is elmondta, hogyan képzeli telefonjai és számítógépei szoftveres jövőjét. Íme az iPhone-ok...
Az oroszok nem viccelnek: a szerencsétlenül sikerült tiltás után azonnali törlésre szólították fel az Apple-t Nem járt teljes sikerrel a Telegram oroszországi hozzáférésének állami eszközökkel történő blokkolása, ezért most egyenesen az Apple-től követelik az alkalmazás eltávolítását.
Szivárognak az újdonságok az Apple hétfői bemutatójáról Sötétebb a rendszer, lesz hírolvasó, és két iPhone ugyanazt a virtuális tárgyat tudja megjeleníteni.