Jön a szegény ember MacBookja

Az Apple még idén hatmillió darabot akar értékesíteni az olcsó új modellből

2018. március 12. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elkezdődött a regisztráció: ekkor lesz a WWDC 2018 Az Apple hivatalosan is megerősítette éves fejlesztői konferenciájának helyszínét és időpontját.
Felmérés: a felhasználók egyre jobban orrolnak az Apple-re és a Google-re A leginkább szem előtt lévő vállalati márkák megítélését firtató amerikai felmérés szerint sokat rontott korábbi helyezésén az Apple és a Google.
Kijött a friss rangsor: sokkal menőbb a Tesla, mint az Apple vagy a Google Az Apple és a Google márkamegítélése visszaesett, az Amazon nagyjából tartja magát, a Tesla viszont rakétaként lőtt ki a köztudatban - számol be a hírről a Reuters. A Harris Poll Reputation Quotient....
Rossz hír a Samsungnak: az iPhone X még mindig gyorsabb, mint az S9 A Samsung Galaxy S9 a valaha készült legerősebb androidos okostelefon lett, de kérdés, mire elég ez az Apple tavaly bemutatott iPhone X-ese ellen.
Az Amazon odavág az Apple-nek, és az első billió dolláros óriás lesz Az Apple részvényárfolyama éves szinten 24 százalékot emelkedett, az Amazoné 83-at - és ezzel a világ második legértékesebb vállalata lett.
Elindult a lejtőn az okostelefonok piaca Évi másfél milliárdnál több új telefon már nem kell az emberiségnek. És akkor most mi lesz? Ugyanaz, mint eddig: az Apple fog jól járni.

47 évre zárolta anyja iPhone-ját a kisfia Az Apple telefonjain egy olyan biztonsági megoldást alkalmaznak, ami rossz jelszavak többszöri megadása után zárolja a készüléket; minél több a nem megfelelő kóddal való próbálkozás, annál hosszabb id...
Nőttek a szabálytalanságok az Apple saját beszállítóinál Az Apple szerdai beszámolója növekvő számú munkaügyi visszaélésre derített fényt a társaság beszállítóinál azután, hogy a Apple kiszélesítette a munkavállalói körülményeket felmérő, évente...
Veszélyeket rejt az Apple új Űrhajó Campusa Az Apple új, űrhajószerű campusa a világ egyik léglátványosabb céges központja, de az idén már több baleset is származott abból, hogy a cég dolgozói egyszerűen belemennek az üvegajtókba.
Jöhetnek a vezeték nélküli Apple fejhallgatók Állítólag idén érkezhetnek meg az Apple márkajelzésű, vezeték nélküli fejhallgatók.
Olcsósít az Apple A cég profilt igazít, és a megfizethetőbb árú termékek felé fordul.
Egész nap a 911-et hívogatja az Apple javítóközpontja Október óta bő 1600 hívás futott be Elk Grove rendőrségére.