Friss fotókon az újszülött hercegnő - A palota osztotta meg a cuki képeket

Nagyon szép nevet kapott Madeleine kislánya.

2018. március 13. 12:10

A cikk folytatása...Friss hírek
A legszebb nude rúzsok a hétköznapokra 1,500 forint alatt Tartósak, szépek és visszafogottak.
Marcellina Marcellina Ki a példaképed? Utánoztad őt valaha, akár gyerekként? Barbara Streisand Kinek a bőrébe bújnál egy napra? Sajátomba és Barbra Straisandéba Ezzel lehet kikergetni a világból: A hülyeséggel Mi a legjobb és a legidegesítőbb tulajdonságod? Türelmes vagyok és kitartó! Mindenbe beleszólok Világhírű énekes, akivel bármikor duetteznél: Jessie J Ismert ember, akivel még akkor is duetteznél, ha ő teljesen botfülű: Várkonyi Andrea Életed olyan .
Horváth Tamás Horváth Tamás Ki a példaképed? Utánoztad őt valaha, akár gyerekként: Michael Jackson, rendszeresen utánoztam, gyerekként is és a Sztárban Sztárban is Kinek a bőrébe bújnál egy napra? A feleségemébe, Andiéba Ezzel lehet kikergetni a világból: A döntésképtelenség Mi a legjobb és a legidegesítőbb tulajdonságod? Jó: belátom, ha hibázom Rossz: önfejűség, hirtelen döntések Mik a partnered legjobb tulajdonságai? Humor! Már most azt érzem, nagy szíve van Mi a .
Kollányi Zsuzsi Kollányi Zsuzsi Ki a példaképed? Utánoztad őt valaha, akár gyerekként? Jacko, nem utánoztam, nem tudok úgy táncolni Kinek a bőrébe bújnál egy napra? Az amerikai first ladyébe Ezzel lehet kikergetni a világból: Butaság, rosszindulat Mi a legjobb és a legidegesítőbb tulajdonságod? Legjobb: fontosabb a szeretet, mint a dac Idegesítőbb: csökönyös, igazságérzet Mik a partnered legjobb tulajdonságai? Tehetséges Mi a közös benned és duettpartneredben? Dinamizmus, .
Gergely Róbert Gergely Róbert Ki a példaképed? Utánoztad őt valaha, akár gyerekként: Gene Kelly, mert ő olyan énekes színész, aki elegáns, pozitív kisugárzású, sármos, jóképű úriember, aki a hölgyek kedvence, ráadásul egyszer eljátszhattam a szerepét az Ének az Esőben című darabban. Kinek a bőrébe bújnál egy napra? Nincs ilyen Ezzel lehet kikergetni a világból: Pletykálkodással Mi a legjobb és a legidegesítőbb tulajdonságod? Legjobb: megbízható Legrosszabb: .
Még az esküvő előtt elkészül a viasz-Meghan Viaszba öntik Meghan Markle-t, szobrot állítanak a színésznőről a Madame Tussauds-ban. A leendő hercegné viaszmását természetesen a brit királyi család élethű szobrai mellé állítják ki, majdani férje, a katonai ruhába bújtatott Harry herceg mellé. A múzeum hivatalos közleménye szerint még májusi esküvőjük előtt elkészül a viasz-Meghan, aki már így is bevéste magát az emberek tudatába: nem csak azért, mert a világ egyik legnépszerűbb szerelmes párjának nőtagja, s nyolcvan éve ő az első amerikai származású tag a király családban, de véleményük szerint példamutató a humanitárius munkálkodásban is.

Megszületett a svéd kis hercegnő - A palota máris cuki babafotót posztolt róla Madeleine hercegnő életet adott kislányának, cuki babafotót posztoltak róla.

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Tóth Andin kifogott a ˝100 évig élő˝ duettpartnere Az énekesnő megpróbálta kitalálni, ki lesz majd a párja A Nagy Duettben. Valaki, aki gyerekkorában szertornázott, szívesen lenne természetgyógyász, és egészen hosszú életkort jósol magának. Vajon ki lehet ő?
Zsibbadó kéz és fáradtság is jelezhet vitaminhiányt: 5 üzenet a szervezettől A B12-vitamin hiányáról ijesztő tünetek is árulkodhatnak.
Csak a győzelemre éhes a válogatott Leekens is elvitte a csapatot a törzshelyére.
Pofonegyszerű sajtos-spenótos tészta: gyors, krémes és laktató Az ízletes spenótos tészta mindig jól jön, ha kevés időd van főzésre.
Az ENSZ támogatja a migrációt Brüsszelben tárgyalt az ENSZ főtitkár migrációs különmegbízottja. Tudósítónk, Nika György Brüsszelből jelentkezett be és erről is részletesen beszámolt. ...