Még be sem mutatták a készülékeket, de már letölthetők az új Huawei P20 háttérképei

Bár még jó pár nap hátravan a párizsi rendezvényig, amelyen a Huawei bemutatja új csúcstelefonjait, eddig is sok minden kiderült az újdonságokról. legutóbb például a hivatalos háttérképei is kiszivárogtak.

2018. március 13. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatmilliónál jár a P20 família Jól fogy a Huawei idei legfontosabb okostelefonos sorozata, tekintélyes az előrelépés egy év alatt.

Megjelennek nálunk is az eSIM-kártyák Szerdától elérhető a Telekom kínálatában az első eszköz egy Huawei okosóra amibe már az új mobilinternetes technológiát építették.
A Huawei is felszállt az Azure Stack fedélzetére A kínai gyártó az ötödik a sorban amely a Microsofttal együttműködve kulcsrakész rendszert kínál.
Mindenki 7 nm-es chipeket akar A TSMC kénytelen volt fokozni a gyártást, miután a Qualcomm, a Huawei és a MediaTek is 7 nm-es chipeket akar.
Érzékeny adatokat játszott át kínai cégeknek a Facebook Az egyik óriás, amellyel adathozzáférésre szerződött, a Huawei volt, amelyet az amerikai biztonsági szolgálatok is vizsgálnak.
Ryzen processzorral újít a Huawei MateBook D A részleteket az AMD Computexen tartott konferenciáján szórták el.

Jó hír a Huawei-ről A kínai gyártó az előkelő 48. helyen végzett a BrandZ idei Top 100-as listáján. A legértékesebb nemzetközi márkákat felvonultató rangsorban a cég zsinórban harmadszorra kapott helyet az első 50 között...
Megkerestük az Android sztárfotósát A Huawei P20 Pro, a Samsung Galaxy S9+, a Sony Xperia XZ2 és a HTC U11+ kameráit nyúztuk, hogy kiderüljön, melyik csúcstelefon készíti a legjobb képeket.
Gyökeresen át kell alakítani az oktatást, ha nem akarunk teljesen lemaradni A már most rendelkezésre álló és a közeljövőben megjelenő technológiák az országok gazdasági fejlődésében is nagy változásokat hozhatnak. 79 ország bevonásával készítette el a Huawei azt a kutatást,.....
A fotósok Mekkájában teszteltük le, milyen képeket is csinál valójában a legjobbnak kikiáltott telefon Alaposan kipróbáltuk azt a mobilt, amellyel szinte teljes sötétben és állvány nélkül is lehet fotózni, és amely okos szoftverrel javít a képek minőségén. A Leica központjában jártunk egy Huawei P20 P...
Megérkezett a Huawei Watch 2 (2018) A Huawei Watch 2 (2018) tulajdonképpen a Huawei Watch 2 Pro, csak elérhető valódi nanoSIM-mel és kizárólag Bluetooth-képes változatban is.
Gyorsan járj, tovább érsz: Magyarország a 30. a gazdaságot pörgető digitális átalakulás világranglistáján Paradigmaváltás zajlik a digitális gazdaságra történő átállásban, a folyamatot a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazása hajtja derült ki a Huawei Global Connenctivity Index (GCI) legújabb kutatá...