Még be sem mutatták a készülékeket, de már letölthetők az új Huawei P20 háttérképei

Bár még jó pár nap hátravan a párizsi rendezvényig, amelyen a Huawei bemutatja új csúcstelefonjait, eddig is sok minden kiderült az újdonságokról. legutóbb például a hivatalos háttérképei is kiszivárogtak.

2018. március 13. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lassan minden mozaikdarab a helyére kerül a Huawei P20-ról Lassan már nincs is olyan részlet, amit ne tudnánk az új P20-akról, holott a bemutatójukig még több mint egy hét hátravan. Legutóbb sajtófotók szivárogtak ki róluk.
Videón a Huawei P20 Lite Bár a bemutatóra még várnunk kell, Lengyelországban már előrendelhető az új készülék.
A P20 kameráival villog a Huawei A 80 milliméteres telefotós lencse 3x-os optikai zoomot jelent, és persze a portréfotózásban is remek lesz az új széria.
Videón látható a P20 Lite A Huawei várhatóan Nova 3e néven dobja piacra Kínában a szenzorszigetes mobilt, a P20-ak nemzetközi premierje előtt.
Kékben pompázik a Huawei P20 Lite A két, esetleg három csúcsmodell mellett egy dupla kamerás Lite verzió is várható a Huawei P20 szériában.
Újabb megfizethető phablet a Huaweitől Az 5,93"-es FHD+ képernyő és a Kirin 659 kombinációjával találkoztunk már, a Huawei Y9 (2018) 4000 mAh-s telepe ugyanakkor kövérebb a megszokottnál.

Újabb P20 modell tűnt fel A feltételezések szerint a Huawei P20 Porsche Design variánsa látható a rövid videón.
Infók, képek, árak: rengeteg minden kiszivárgott a Huawei P20 csúcstelefonról A Huawei közzétett egy videót, ami sejteti a március végén érkező új, csúcskategóriás mobilsorozata egy-két tulajdonságát. De nem hivatalos forrásból elkezdtek ömleni a részletes információk és a fot...
Előkerült egy érdekes videó: nincs mese, most már nagyon közel járunk a hajlítható telefonokhoz A Huawei környékén bukkant fel egy olyan technológia, melyet eddig leginkább a Samsunggal kapcsolatban hallhattunk. Úgy tűnik, egyre erősebb a flexibilis kijelzők jelenléte, az iparág már nem járhat ...
A Huawei P20 Pro lesz a következő nagy durranás Spanyolországban bukkantak fel az első reklámok, amelyek bizonyítékot jelentenek a P20 és a P20 Pro nevekre.
Tényleg a 3D-s avatarok jelentik az új slágert? A Samsung igazából már 2001 óta dolgozik az AR Emojin, ami bizonyos tekintetben jobb, mint az Apple Animoji (másban pedig ez a nyerő). Eközben jön az ASUS Zenimojija, és elvileg a Huawei is léphet ebb...
HWSWeekly: Ezt láttuk az MWC-n Huawei PC, Samsung telefonok és persze idén sincs menekvés az 5G elől - noha újat már nem nagyon hallunk a technológia kapcsán.