Kósa Lajos esete az 1300 milliárddal

Megölte magát a férfi, akinek a felesége állítólag átverte a politikust.

2018. március 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kósa Lajos szerint a Momentum és a Párbeszéd a kamupárt A miniszter a Márki-Zay Péter számítógépén futó kémprogramra is reagált.
Kósa Lajos: 2050-re utolérjük Európát! A miniszter szerint hamarosan alapvető szerkezetváltás következik be a magyar gazdaságban.
Fejlesztésekre számíthat Zalaegerszeg Összesen mintegy 240 milliárd forint összegű beruházás valósul meg a Modern városok programban Zalaegerszegen és a városhoz kapcsolódóan közölte szerdán Kósa Lajos.
Ezt tenné velünk Kósa Lajos vér és tej diétája Táplálkozás-szakértők megpróbálták komolyan venni a tanácsokat.
A szakértők szerint inkább ne kövessük Kósa Lajos tejes-véres diétáját, mert nagyon káros Vér és tej fogyasztását javasolta a hosszú élethez legutóbbi kampányfilmjében a fideszes miniszter, de táplálkozástudományi szakemberek szerint jobban tesszük, ha inkább tartózkodunk az ilyesfajta di...
Kósa Lajos, vér és tej Debrecenben (videó) Durvul a kampány.

Kósa Lajos: prioritás az óvodafejlesztési program A kötelező óvodáztatás életkorának háromévesre leszállítása megnövelte az óvodai rendszer terhelését, ezért a kormány prioritásként kezeli az óvodák felújítását.
Kósa Lajos: Bözsi, a veréb és az ellopott show A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség célja, hogy még tovább fejlessze a sportágat, és minél több gyerek tanuljon meg korcsolyázni - mondta Kósa Lajos elnök.
Kósa Lajos: A beígért hódmezővásárhelyi beruházások meg fognak valósulni A Modern Városok Program nem választási eredményfüggő, azt végig fogjuk csinálni, ez nem Márki-Zay Péter személyén áll vagy bukik jelentette ki a tárca nélküli miniszter.
Kósa Lajos pakolta az olimpikonok holmiját – videó Együtt jött haza a magyar olimpiai csapattal a tárca nélküli miniszter.
Kósa Lajos is várja a pezsgőt
Aranyláz: a királyszámot nyerték meg a srácok A srácok elképesztőek voltak, minden magyar egymást ölelgette a döntő után értékelte Skype-on keresztül Kósa Lajos MOKSZ-elnök a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó olimpiai aranyérmét A ko...