Rasszisták voltunk ismerte be a National Geographic

Rasszista módon írtunk az emberekről, nem foglalkoztunk a nem fehér amerikaiakkal, egzotikusként és vadként mutattunk be egyes népcsoportokat, s megerősítettük a sztereotípiákat írja a National Geographic című amerikai folyóirat főszerkesztője, Susan Goldberg. A lap harcolni akar a mai rasszisták ellen.

2018. március 13. 19:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Védelmet jelenthetnek a jövőben a Kárpátok vonulatai A National Geographic új térképei elég sötét jövőt vetítenek elénk.

Friss hírek
Szexkereskedelemmel vádolnak egy magyar férfit Amerikában A 30 éves, Gergőnek nevezett férfit prostitúcióra kényszerítéssel, fenyegetéssel és más bűncselekmények vádjai miatt vitték bíróság elé.
25 órán át hallgatták ki Sarkozyt Befejeződött szerda este a volt francia államfő előző nap, őrizetbe vétel alatt megkezdődött kihallgatása.
Kamatemeléssel kezdte munkáját az új Fed-elnök A kamatemeléssel párhuzamosan a Fed a gazdasági előrejelzését is felfelé módosította, ami azt jelezheti, hogy a korábban vártnál agresszívebb lehet a kamatemelési pálya.
Nyolc havi elzárásra számíthat a katonákat megpofozó 17 éves lány A lány rendszeres tüntető és nemzeti hősként tisztelik.
Öt hónapig nem vitte el a leveleket a posta Esküvői meghívók, számlák, csekkek, képeslapok várakoztak kézbesítésre.
Hitlerhez hasonlította Putyint a brit külügyminiszter Boris Johnson szerint az angliai Salisburyben idegméreggel elkövetett gyilkossági kísérlet "felelősségi láncolata" Oroszországig, az orosz kormányzati rendszer legmagasabb rangú tagjaiig vezet. Azt is mondta, Putyin úgy használja majd a nyári focivébét, mint Hitler az 1936-os olimpiát.

Így áll bosszút Trianonért a természet Az időjárás és a globális környezetváltozás hatásait egyelőre csak modellezni tudják a tudósok, de így is remek térképek születnek. Ha ránézünk a National Geographic új térképeire, akkor megértjük, ho...

Top hírek:
Apja eszméinek védelmére pártot alapít a volt perui elnök fia Kenji Fujimori pártja a szabadságjogokért küzd majd.
Újabb robbanás történt a texasi Austinban Egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.
Hét éve halott férfit talált egy betörő Amint meglátta a mumifikálódott holttestet, elmenekült.
Viharok és tornádók tépázzák az USA keleti és déli államait A viharzóna Washington és New York felé tart.
Megint robbantottak Texasban, most egy bolt mellett Az elmúlt tizenkilenc napban ez volt a hatodik robbantás a texasi fővárosban és környékén. Az amerikai elnök beteg embernek nevezte az elkövetőt vagy elkövetőket, akikről egyelőre nem sokat tudni.
Migránsinvázió Svájcban: elözönlötték a kisvárost a bevándorlók Egy autós döbbenten videózta és kommentálta a város utcáin tömegével vándorló migránsokat.