Állami kitüntetéseket adtak át a Pesti Vigadóban

Balog Zoltán adta át a díjakat március 15. alkalmából.

2018. március 13. 17:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Balassa-mű ősbemutatója a Nemzeti Filharmonikusok koncertjén Balassa Sándor Trombitaversenyének ősbemutatóját tartja a Nemzeti Filharmonikus Zenekar jövő csütörtöki koncertjén a Pesti Vigadóban - közölte az együttes az MTI-vel szerdán.
Együttműködik az MMA és a TIT Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) az MMA székházában, a Pesti Vigadóban.
Concerto Budapest Magyar Kincsek: Hommage Mihály András 2018. március 10-én (szombaton) 19.30-tól a Pesti Vigadóban.
Gálakoncert a Pesti Vigadóban az Arany-emlékév keretében Gryllus Dániel, a Kaláka vezetője arról beszélt, hogy az Arany-emlékév ugyan lezárul, de a költőre irányuló reflektorfény megmarad.
Arany iránti szeretetünk megerősödött - zárul az emlékév Arany 201 címmel ad ünnepi koncertet az Arany János-emlékév zárásaként péntek este a Kaláka együttes a Pesti Vigadóban. Az est célja, hogy minél sokszínűbben mutassa be a költő munkásságát; ezért a Ka...
Fuvola és cselló a Duna-parton A múlt és a jelen legnagyobb mestereit vonultatja fel a Concerto Budapest a Pesti Vigadóban március 10-én, Rácz Zoltán vezénylete alatt. [...] Bővebben!

Csoóri Sándorra emlékeznek Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író 2018 februárjában lenne 88 esztendős, ez alkalomból az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozata emléknapot rendez a tiszteletére a Pesti Vigadóban. [.....
Belső tájak, távoli galaxisok Átfogó kiállítás nyílt  a Pesti Vigadóban az erdélyi magyar grafikus, festő, díszlettervező Paulovics László munkáiból. [...] Bővebben!
A Keresztút szobrai fotókon Február 23-án nyílik meg Maria de Faykod 17 stációból álló munkájának kiállítása a Pesti Vigadóban. [...] Bővebben!
A sátán fattya: díszbemutató pénteken a Pesti Vigadóban A Pesti Vigadóban pénteken lesz a díszbemutatója A sátán fattya című nagyjátékfilmnek. Zsigmond Dezső alkotása az 1944-ben Kárpátalján történt tragikus eseményeket, a málenkij robotot, a helyiek meghu...
Megkésett sikoly A sátán fattya Zsigmond Dezső filmje Kárpátalja legsötétebb korszakáról mesél, egy lány szinte felfoghatatlan meghurcoltatásán ketresztül. A film díszbemutatója február 16-án lesz a Pesti Vigadóban.
Ötmilliárd forint jut idén a Csoóri Sándor-programra Balog Zoltán hozzátette: 2017-ben, a program első évében 2,5 milliárd forintból 1349 néptánc- és népzenei együttest, népdalkört támogattak szerte a Kárpát-medencében.