Halálos kutyatámadás Nyúlon - kislány az áldozat

Megharapott nyúli házuk udvarán a család kutyája kedd délelőtt egy kisgyereket, aki a kórházban belehalt súlyos sérüléseibe - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2018. március 13. 21:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valami egészen meglepőt akar velünk megetetni a kormány Volt már nyúl, hal, marha, most épp bivalyevésre biztatják a magyarokat.

Öt ok, amiért hagynod kell a pasid, hogy maszturbáljon Ezért ne akadj ki, ha magához nyúl.
Betiltják a csokik árusítását az élelmiszerboltok kasszáinál A brit kormány az energiaitalok után most újabb eszközhöz nyúl a gyerekek egészségéért.
A nyúl, ami kiugrott a halál torkából A Moto3-as győztes mentette meg az életét.

Nyúl Katalin, Kákonyi Norbert és Móró Lajos nyerte a fogathajtó Magyar Derbyt Az egyeseknél Nyúl Katalin, a ketteseknél Kákonyi Norbert, míg a négyeseknél Móró Lajos nyerte az 55. fogathajtó Magyar Derbyt.
Amikor a nyúl viszi a puskát: imádni való, bébiszitterkedő gyerekek Ez történik, ha magára hagyják a gyereket a kisállatokkal.
Így lehet farkasszemet nézni egy nyúl fenekével videó Pontosan tudjuk, ez hogy hangzik, és akkor azt még nem is tudják, hogy milyen a látványa.
Vadgázolás esetén mindig kérjen rendőri helyszínelést! Bizonyára sok autós van már túl olyan kalandon, amikor vidéki autózás során fényszórójának fényében egyszer csak feltűnt egy vad, legyen az egy kisméretű nyúl, vagy egy nagyobb méretű őz, szarvas. Saj...
Elkészült a felnőtteknek szánt kőkemény Muppet-film A Happytime Murders, ami kicsit olyan, mint a Roger nyúl a pácban, csak bábokkal. Szexelő, erőszakos bábokkal.