Már Japán is tárgyalni szeretne Kim Dzsongunnal

A szigetország már egy japán-észak-koreai csúcstalálkozó lehetőségét vizsgálja, valamint új politikai irányvonalat szeretnének Kim Dzsongunékkal szemben - árulták el japán kormányzati források.

2018. március 13. 22:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump: Minden visszatér majd Felkiáltójelet rajzolt a levegőbe, és beszélt arról, mi lehet a találkozóján Kim Dzsongunnal.
Ígéretet tett Kim Dzsongun Trumpnak? Még nem tudni, mikor lesz a csúcstalálkozó.
Ez lehet a világ egyik legkiszámíthatatlanabb találkozója Váratlan fordulatot vett az Észak-Korea körüli konfliktus, a tavaly még keményen üzengető Donald Trump és Kim Dzsongun hamarosan találkozik. Mindenki azt találgatja, mi jöhet ki végül a történelmi tal...
Washington újabb szankciókat szabott ki Észak-Koreára Az amerikai külügyminisztérium kedden este jelentette be, hogy az Egyesült Államok újabb szankciókat szabott ki Észak-Koreára, amiért 2017-ben Malajziában megölték Kim Dzsongun féltestvérét.
Történelmi találkozó Észak-Koreában Kim Dzsongun hétfő este látott vendégül a tízfős dél-koreai delegációt.
Történelmi találkozó Kim Dzsongun és Dél-Korea között Mégy úgy is, hogy a déli delegáció csak az egyeztetésről egyeztetett Kim Dzsongunnal.

Az észak-koreai diktátorok nyugati vízumokat kaphattak Brazil útlevelekbe kért nyugati vízumokat magának Kim Dzsongun és az apja.
Kína rászólt Amerikára az észak-koreai szankciók miatt Az USA szerint a kínaiak még mindig kereskednek Kim Dzsongunnal. Phenjan tagad.
Hiába dobta be a húgát is, még jobban elbánnak Kim Dzsongunnal Újabb szankciókat jelentett be Washington.
Kim Dzsongun húga elpletykálta magát Dél-Koreában Az információkat senki nem erősítette meg, mégis komoly hírértékkel bír.
Egy disszidens több tonna rizst csempészet Kim Dzsongun titkosszolgálatának Saját bevallása szerint azért csinálta, hogy visszamehessen Észak-Koreába.
Kim Dzsongun csapdát állított a téli olimpián, és beleestek Az észak-koreai diktátor egyértelműen a játékok győztese a politikai hadszíntéren.