De Gea a gólvonal mögül üti ki, már 2-0 a Sevillának

2018. március 13. 22:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Párterápiára viszi férjét Hosszú Katinka Újra kezd egymásra találni a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup. Az amerikai tréner már a budai lakásából is elköltözött. Talán hogy közelebb legyen kedveséhez? Katinka már november óta nem lakik itt, Shane pedig né­hány héttel ezelőtt költözött el mondta a Borsnak a sportoló pár volt szomszédja a budai társasháznál.
Napi horoszkóp - március 22 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Értékes rakomány (Teljes film) Egy elbaltázott rablás következtében Eddie elveszít egy értékes zsákmányt, köszönhetően Karen kisstílű közbenjárásának.
A Ford az idén gyártja a legtöbb autót Romániában A Ford várhatóan az idén gyártja a legtöbb járművet Romániában - közölte az amerikai gyártó szerdán abból az alkalomból, hogy tíz éve nyitott üzemet Romániában.
Párosban nem jött össze a műkorcsolya-vb-n A magyar páros elsőként ment jégre, nincs döntő.
Béltisztítás: hogyan végezzük? A vastagbél tisztításának szükségessége igencsak ellentmondásos téma: sokan feleslegesnek és károsnak tartják, mások kifejezetten ajánlják. A bélrendszer egészségének megőrzése azonban csak előnyökkel szolgál, lássuk, hogyan tisztítsuk jól a... ...

Top hírek:
Fél méter havat és tornádókat hoz az amerikai szupervihar A komplett keleti partot végigszántja a vihar, ami délen már súlyos károkat okozott. Északabbra pedig Szibéria fog beköszönteni.
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Előre jelzik az aszályt A kevés csapadék több kárt okoz, mint az árvizek Magyarországon.
"Felkészültünk a legrosszabbra" így várják a szavazatszámlálást az ellenzéki pártok Az ellenzéki pártok gőzerővel keresik és képzik ki az önkénteseket, hogy legalább egy olyan ellenzéki delegált legyen minden körzetben, aki ügyelni tud a választások tisztaságára írja a HVG e heti száma.
Apja eszméinek védelmére pártot alapít a volt perui elnök fia Kenji Fujimori pártja a szabadságjogokért küzd majd.
Rekordszámú jelölt indul Nógrádban, de a legtöbb ismeretlen maradt a kampányban Salgótarjánban 33 jelölt indul, hogy megszerezze a képviselői széket, ez országos rekord. Itt nem kevés olyan formáció is versenybe szállt, amelyet a köznyelv az egyszerűség kedvéért csak kamupártnak hív. Vajon hallottak már a választók a Rend és Elszámoltatás Párt vagy a Szegényekért Párt helyi jelöltjéről? És tudják, mit várhatnak tőlük? Videó.