Rossz helyre vitte utasait a svéd NextJet légitársaság

Harmincnégy utast rossz helyre vitt a svéd regionális NextJet légitársaság, Göteborg helyett Lulleában landolt a repülőgép.

2018. március 13. 22:30

A cikk folytatása...Friss hírek
A Ford az idén gyártja a legtöbb autót Romániában A Ford várhatóan az idén gyártja a legtöbb járművet Romániában - közölte az amerikai gyártó szerdán abból az alkalomból, hogy tíz éve nyitott üzemet Romániában.
Telefonon egyeztetett Macron és Trump Donald Trump amerikai elnök szerdán telefonon egyeztetett Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel kereskedelempolitikai kérdésekről és a Szkripal-ügyről.
Így növelhető az élelmiszergazdaság termelése A magyar élelmiszergazdaságban a jelenleginél 60 százalékkal nagyobb termelési potenciál rejlik, amit digitális technológiák alkalmazásával lehetne kihasználni - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára Nagykátán, az I. PREGA START konferencián.
Megdőlt a fővárosi hidegrekord A csillagászati tavasz kezdetén Budapesten megdőlt a legalacsonyabb maximumhőmérséklet rekordja - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a honlapján.
A digitális nagyvállalatok megadóztatása is téma lesz az EU-csúcson Elsősorban a gazdaság- és a kereskedelempolitika kérdéseit, az Egyesült Királyság uniós kilépéséről szóló tárgyalások állását, valamint Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök angliai...
Így nyerhettél a Skandináv lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 21-én megtartott 12. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Ekkora égést! Te mit szólnál, ha rossz helyen szállna le a géped? 34 utast máshova vitt a svéd regionális NextJet légitársaság.

Top hírek:
Ennyivel egészítették ki a tüzelőanyag-támogatást A kormány több mint egymilliárd forinttal kiegészítette a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag-vásárlásához kapcsolódó támogatást - közölte a Belügyminisztérium (BM) kedden az MTI-vel.
Öt éve folyamatosan nőnek a bérek Több mint 5 éve, 61 hónapja folyamatosan nőnek a bérek Magyarországon, a tendencia vélhetően a követező hónapokban is folytatódik - mondta Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter kedden az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait kommentálva.
Rákaptak a külföldiek a magyar szállodákra A biztonság nagyon erős vonzerő a szállodaszövetség elnöke szerint.
Budán tervezhet új bulinegyedet Tiborcz István egykori üzlettársa Két nappal az előtt alapított céget Tiborcz István egykori eliosos üzlettársa, hogy az óbudai önkormányzat úgy döntött, elhalasztja a Kolosy téri piac hasznosítására kiírt pályázatot.
Újabb hosszútávú fejlesztésbe kezd a Magyar Suzuki Nemsokára okosgyárrá válhat a cég esztergomi üzeme.
Az összeomlás szélén a Facebook, Zuckerberg tovább bujkál Olyanok szólítanak fel a törlésre, akik az oldalból gazdagodtak meg.