Tízből 3 magyar érintett: százezrekbe is kerülhet a gyógyulás

Sokan nem tudják, de a zöldségek, gyümölcsök is terjesztik a bajt....

2018. március 17. 13:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Új koncepcióval debütál az Auchan Budapest X. kerületében Digitális szolgáltatások, jó megközelíthetőség és széles árukínálat a már megszokott kedvező árakkal: így jellemezhető az Auchan új áruháza, amely közel négyezer négyzetméteren várja vásárlóit mától Budapesten. A X. kerület frekventált részén megnyílt első hazai Auchan superstore formátumú üzletben egyedülálló módon az áruházlánc internetes oldalán rendelt termékeket is átvehetik a vásárlók.
Három ok, amelyek miatt a kötvények árfolyama eshet A második negyedév eseménydúsan indult, a Kína és az Egyesült Államok közti kereskedelmi háború lehetősége megnövelte a volatilitást, a részvények esni kezdtek, de mindezt eddig nem követte a kötvények árfolyamainak csökkenése. Az év eleje óta valamelyest csökkentek az egyesült államokbeli állampapírok árfolyamai, de az utóbbi pár hét eseményei újra visszaszorították a hozamokat, a 10 éves (USA) kincstárjegy hozama újra messze került a lélektani szempontból is fontos 3%-os szinttől (a múlt héten 2,77% volt).
Így lejt a NER Mészárosnak, most 163 milliót kaszálhat Mészáros egyik cége egyedüli indulóként 163 milliós ajánlatot nyújtott be a rá szabott közbeszerzésen, amelyen a NER-ben már nehezen lett volna rajta kívül másnak igazi esélye.
Százezrek fognak fizetni az új technológiával: már készül a nyár nagy dobása Február végén a Portfolio számolt be elsőként arról, hogy teljesen megváltozik a fizetés az idei év legnagyobb hazai fesztiváljain, a látogatók ugyanis a karszalagjukba épített chippel - ami egyben a...
Nem is hinnéd, hány cégünk van német milliárdosok kezében Leggyakrabban inkább magyar, világszintű vagy amerikai milliárdosokról esik szó, pedig Németországban is számosan élnek olyanok, akiknek Magyarországra nagy hatásuk van. Tudja, ki áll például a Lidl, az Aldi, a Jacobs vagy a Volkswagen, esetleg a Henkel mosóporok mögött? Mennyi pénzük van a leggazda...
Új vezérigazgató a Volkswagen csoportnál Új vezérigazgató kinevezéséről és a vállalatvezetés átszervezéséről döntött csütörtökön a német Volkswagen csoport (VW) felügyelőbizottsága.

Top hírek:
Magyarország dönt, nem az USA így utasították el 70 éve a dollármilliárdokat A függetlenségével hivalkodó magyar kormány még a közhangulattal is dacolt, amikor szovjet javaslatra visszautasította a gazdaságserkentő injekciót.
Ez most nem stadionépítés: 200 millió forintért bontanak le egy teniszpályát El kell bontani azt a teniszpályát, aminek a helyére stadion épülne, és nem lesz olcsó a munka.
Mészáros Lőrinc zsebébe most egy irodaház vándorolt Az az Üllői úti Ü48 Irodaház, melyben az FHB Bank is fiókot működtet.
Újabb irodaházat vásárolt az Appeninn Tőkeemeléssel és új részvényekkel kerül a cég tulajdonába az Ü48 Irodaház.
Így kell szexoldalakkal lenyúlni az EU pénzét Az OLAF nem csak azt tette szóvá a JEREMIE-programmal kapcsolatban, hogy a pénzből a Puncs.hu üzemeltetőjének is jutott, de kartellezést is megállapított.
Mostanra tért vissza oda a magyar ingatlanpiac, ahol 2008-ban állt Az elmúlt évek erősödése arra volt jó, hogy ugyanott tartson az ingatlanpiacunk, mint a válság előtt.