Tízből 3 magyar érintett: százezrekbe is kerülhet a gyógyulás

Sokan nem tudják, de a zöldségek, gyümölcsök is terjesztik a bajt....

2018. március 17. 13:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Kedvező tendenciák alakultak ki a hazai autópiacon Kedvező tendenciák alakultak ki a hazai új és használt autók piacán, lényegesen csökkent a hitelfelvétellel történő vásárlás - mondta Fojt Attila, a Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesületének (MGOE) elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton.
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.07.22) Itt a Pénzcentrum 2018.07.22-i időjárásjelentése....
Kórházbezárásokról szóló híreket cáfoltak Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ határozottan cáfolja és álhíreknek nevezte szombati közleményében a korábban megjelent, kórházbezárásokról szóló sajtóbeszámolókat. A magyar egészségügy...
Magyarok milliói élnek így: imádják, pedig százezrekbe fájhat Mutatjuk, hogy úszhatnák meg....
Penny Market: Okos megoldások a bevásárláson túl Újabb okos megoldással könnyíti meg vásárlói mindennapjait a Penny Market. A diszkontlánc érdi üzlete mellett nyitotta meg kapuit az ország első pébégázpalack-automatája.
És akkor a nagy béremelési hullám végre elérte a képviselőket is Megemelték a képviselők a saját fizetésüket; magyarázkodhat a kormány a rezsiharc miatt; egyre több magyar focicsapat öltözik 2rule-mezbe. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Top hírek:
Már nem a Suzuki a mi autónk? Megvan, mi a magyarok kedvence 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.
Ezzel ütheti ki vetélytársait a McDonald's Világszerte új stratégiát követnek, komoly bevételeket várnak az újítástól.
10 ország, ahol pénzben mérik az állampolgárságot Nemcsak az új házakat, luxusjachtokat vagy szép autókat gyűjtik a gazdagok, hanem az útleveleket is - mert bizony vannak olyan országok, ahol nem kell éveket dolgozni meg ott élni ahhoz, hogy egyszer...
Leginkább a munkaerőhiányra panaszkodnak az amerikai vállalatok A Fed által szerdán közzétett Bézs könyv alapján a vállalatok legnagyobb problémája jelenleg a munkaerőhiány, mivel az amerikai gazdaság gyakorlatilag elérte a teljes foglalkoztatottság szintjét.
Nem volt telitalálatos szelvény az ötös lottón De a négytalálatos szelvény majdnem kétmillió forintos nyereménnyel jár.
Több mint egy tucat naperőművet épít az Alteo Újabb, összesen közel 7 MW kapacitású napelemes kiserőművet épít az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt., miután a társaság megszerezte a beruházások engedélyeivel már rendelkező kft-k tulajdonjogát. Az...