A NÉP Morvai Krisztina mellett áll!

2018. április 12. 10:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Az EU-s civil szervezetek támogatását javasolja az Európai Parlament Döntött az Európai Parlament: Az aktív és fejlett civil szféra a legfőbb védelmezője az EU-s alapértékeknek, ezért az EU-nak külön kéne támogatni az ilyen profilú civil szervezeteket. A labda innentől az Európai Bizottság térfelén pattog.
Ágyútűz fog zúdulni ránk Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án.
Rogán: "a tüntetőket külföldről, nyilvánvaló hátsó szándékkal hergelik" A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint "politikai bohózat", ha az ellenzék választási csalásról beszél.
Az ETA május 5-én feloszlatja magát A Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet május 5-én bejelenti feloszlatását - közölte csütörtökön a spanyol sajtó a baszk közszolgálati televízió (ETB) értesülésére hivatkozva
Hír: Szanyi Tibor: Az EP versenypolitikai jelentés is megerősíti a vidéki lakosságot segítő, Okos Falvak projekt létjogosultságát Az Európai Parlament képviselői tegnap este vitáztak az éves versenypolitikai jelentésről. Szanyi Tibor EP-képviselő, az előző évi versenypolitikai jelentés készítője ez alkalommal a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság (AGRI) véleményének előadójaként járult hozzá a munkához.
Hétszázezer ember nem tudja felfűteni a lakását Ma Magyarországon csaknem 700 ezer ember nem tudja anyagi okok miatt megfelelően melegen tartani a lakását. A 2011-ben bevezetett szociális tüzelőanyag-támogatási program jelenleg az alacsony jövedelmű háztartások egyetlen központi lakásfenntartási célú támogatása, melyre tavaly több mint 180 ezer háztartás pályázott sikerrel derül ki a Habitat for Humanity Magyarország által készített elemzésből.

Top hírek:
"Én meg a Gyárfás meg a Fenyő" régi történettel állt elő a Népszava egykori főszerkesztője Pikáns részleteket osztott meg blogján a Népszava egykori főszerkesztője, Kereszty András arról, milyen volt és milyen lett a lap működése, miután Fenyő János megvásárolta azt. Kereszty több korábbi sztorit is felemlegetett, egyebek mellett azt is, amikor a tudta és ellenőrzése nélkül jelentettek meg egy Gyárfás Tamásról szóló cikket.
Drogdílereket fogtak el a rendőrök Vecsésen A házkutatás közben még a tányérban is kábítószert találtak.
Újabb műsorvezetőket rúgott ki Simicska Lajos, de Kálmán Olga még marad Két igazi pártkatonától vált meg a Hír TV ura, a csőd szélén Simicska propagandatévéje.
Hisztéria négyzetre emelve Visszautasítom, hogy Rékasi Zsigmond a fiatalok nevében bujtogatja a tévénézőket!
Segít a TASZ és a Helsinki azoknak, akik felkerültek a Figyelő Soros-listájára A rossz időket idéző, az állítólagos Soros-zsoldosokat listázó cikk miatt két jogvédő szervezet, a Magyar Helsinki Bizottság és a Társaság a Szabadságjogokért ingyenes jogi segítséget ajánl azoknak, akik jogi úton szeretnének elégtételt venni a listázás miatt, áll a Magyar Helsinki Bizottság közleményében.
Vad Balaton: újabb magyar természetfilm segíti az országimázst A Médiatanács Mecenatúra programja 8 év alatt majdnem 20 milliárd forint támogatást osztott ki.