Babos Gyula komoly maximalizmusra nevelt minket

Gyászol a magyar zenész szakma.

2018. április 14. 13:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Vendégségbe ment, majd forró vízzel leöntötte a házigazdát Vita volt, életveszélyes sérülés lett belőle.
A nehéz szülésről nyilatkozott Varga Feri Múlt csütörtökön megszületett Balássy Betty és Varga Feri harmadik közös gyermeke.
NB I-rajt: Kisvárda az új Felcsút Az NB I újoncánál szürreális módon 11 légióst igazoltak a nyáron. A címvédő Vidivel kezdenek szombaton.
Megvan a Top Gun 2 női főszereplője Kelly McGillis nem tér vissza, helyette az Oscar-díjas Jennifer Connelly játszik Tom Cruise mellett.
Baleset az M1-en Pest felé a 78-as kilométernél Két sérült, egy sáv lezárva, torlódás.
Hétfőn kezdődik a Fesztiválakadémia Hétfőn kezdődik a Fesztiválakadémia, amelyen hét esti hangverseny, matinékoncertek, mesterkurzusok és előadások is várják a közönséget július 29-ig a budapesti Zeneakadémián

Top hírek:
Egy magyar drónos befoglalta a Balaton fölötti légteret, ilyenkor senki más nem szállhat fel Egyszerű állampolgárként, több napra szóló légtérhasználati engedélyt kért és kapott egy magyar, hogy a Balaton fölött repkedhessen, ami aztán igen abszurd helyzetet szült. A blokkolás miatt műrepülő Besenyei Péter bemutatója is elmaradhat. [Frissítve: törölhették a foglalás.]
A Haladás ügyvezetője elmondta, mi fogta meg a Mészáros-féle 2Rule mezekben Pont most kellett új mezt keresni, az ajánlat igazán kapóra jött, de hogy az egész biznisznek van-e köze ahhoz, hogy a Haladás VSE elnökének felesége Mészáros Lőrinc lánya, nem árulták el.
Tolvai Reni smink nélkül - Egész másképp néz ki a több réteg festék alatt Képeken öt fiatal, magyar énekesnő kifestve és smink nélkül.
Tűkön ül a börtönben Bróker Marcsi Az asszony enyhébb kényszerintézkedést kért, de vallomást még nem akar tenni.
Nincs kizárva, hogy terrorista támadás történt Lübeckben Az egészen biztos, hogy halálos áldozata nincs a támadásnak.
Kulcspozícióból távozik az MLSZ-alkalmazott Szélesi Zoltán a felnőtt válogatottat beugróként, az U17-es válogatottat megbízott szövetségi edzőként irányította. Új kihívásokra vágyik.