Több mint 200 pontot dobtak a csapatok Pécsett

A sok pont mellé sok izgalom is járt a ZTE baranyai látogatása során.

2018. április 15. 21:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Polgármester: Veszprém pályázatának erőssége a térségi együttműködés erősítése A kiválasztandó magyar város második alkalommal viselheti majd az Európa Kulturális Fővárosa címet. 2010-ben Pécs volt Európa Kulturális Fővárosa.

Pécsett állítják ki Vasarely papírvirágait A nagy kaliberek találkozását hozta létre Kárpáti Tamás gyűjtő sok-sok évvel ezelőtt, amikor hazai nagyságok emblematikus tárgyait képzőművészek fantáziájára bízta.
Félidőnél a Lenovo Legion Kupa, nézd újra a legjobb pillanatokat! Budapest és Szeged letudva, Pécs és a döntő még hátra van. Segítünk képbe kerülni.
Pécs is szerződést bonthat az Ikarus Egyedivel Mástól vehetnek buszokat végül.
Maszkos szatír rémíti meg a lányokat Maszkos, nadrág nélküli szatír mutogatja magát Pécsett. Két lány elmondása szerint a férfi angolul beszél, de állításuk szerint rosszul. Azt mondják, körülbelül másfél méterre állt meg tőlük és simoga...
Zorro-maszkos szatír riogat Pécs belvárosában Angolul beszél a nemi szervéről, az egyetemi városrészben és a belvárosban felbukkanó férfi.

Forgalommal szemben hajtott a sofőr Forgalommal szemben hajtott egy autós Pécsett. A figyelmetlen sofőr egy forgalmas, párhuzamosan közlekedő egyirányú útra hajtott fel szabálytalanul. Ezt gyorsan lehet ugyan korrigálni, de ehhez szüksé...
Igénylik a készpénzmentes megoldást a fogyasztók Július óta a Budakeszi Vadaspark belépőjegyét is meg lehet vásárolni a platformon keresztül, a Pécs behajtásvédett övezet projekt pedig átadás előtti tesztfázisban van.
A nevét sem tudta a részeg ámokfutó A felismerhetetlenségig összetört az az autó, amelynek ittas vezetője karambolozott Pécs határában, majd nagy sebességgel az árokba hajtott. A 21 éves sofőr olyan részeg volt, hogy válaszolni sem tudo...
Szeméthegyek miatt dühöngenek Szeméthegyek fogadják a kirándulókat Pécsett. Sokan a hulladékot az erdőkben dobják ki, hogy ne kelljen fizetni a szállításért. Az illegális szemetelők nincsenek tisztában azzal, hogy amit az erdőben ...
Kétszázezres bírság Pécs szégyenéért Az Egyenlő Bánásmód Hatóság rótta ki a büntetést a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.-re.
Élelmiszeripari K+F központ lesz Pécsett A biotechnológiai centrum létesítésével első körben 88 magas hozzáadott-értékű munkahely jön létre.