Több mint 200 pontot dobtak a csapatok Pécsett

A sok pont mellé sok izgalom is járt a ZTE baranyai látogatása során.

2018. április 15. 21:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Négy között a Sopron és a Győr a női kosárlabda NB I-ben A címvédő a PEAC-Pécs vendégeként diadalmaskodott 16 ponttal.
Drámai videó a lángoló autó oltásáról Műszaki hiba miatt kigyulladt egy épített versenyautó szerda este Pécsett, a Közraktár utcában.
Vereséggel zárt az alapszakaszgyőztes Szolnok a kosárlabda NB I-ben A Szombathely a Pécs ellen is megőrizte hibátlan hazai mérlegét.
"Ne higgyenek a fölméréseknek" - üzente Orbán újabb turnéállomásán Kedden is folytatta kampányturnéját Orbán Viktor, aki most két baranyai településen is járt. A Szabad Pécs tudósítása szerint több, szokatlan kijelentés is elhangzott a miniszterelnöktől szavazásra b...
Kósa Lajos az MTI-ben kérte meg Pécs fideszes polgármesterét, hogy ne rúgják ki az érkezésekor nem a helyén lévő 73 éves portást Kósa sofőrje múlt héten nem tudott elsőre behajtani a pécsi városháza udvarára, a miniszter meg nem akart kiszállni az újságírók miatt. Az esetet a mosdón lévő portáson torolták meg, de Kósa most mélt...
Képek: különleges állatot fotóztak Pécs közelében A Komlói Állatvédő Egyesület honlapja szerint egy kengurufélét, valószínűleg szép wallaby-t fotóztak a Komló melletti Mecsekjánosi pusztán, a Jánosi Engel Adolf-kastélynál.

Magabiztos sikerrel elődöntős a házigazda Sopron A címvédő és házigazda Sopron csapata elődöntőbe jutott a női kosárlabda Magyar Kupában, miután pénteken 34 ponttal legyőzte a PEAC-Pécs együttesét..
40 forint miatt lőtt a parkolóőrökre Többször rálőtt egy férfi két parkolóőrre Pécsett, mert sérelmezte, hogy meg akarták őt büntetni. A férfinak csak negyven forintot kellett volna fizetnie, de ehelyett az egyik jegyvizsgálót úgy megütö...
Káoszt okozott a hó Baranyában Ismét esett a hó, ami hirtelen le is fagyott ma hajnalban, Baranya-megyében. Pécs környékén egy óra leforgása alatt több tucat baleset is történt. A tűzoltókat fejre állt autókhoz, elakadt kamionokhoz...
Új rendelőintézetet adtak át Pécs legnépesebb városrészében Pécs legnépesebb városrészében 326 millió forintos beruházással kialakított, több mint 800 négyzetméteres, új rendelőintézetet adtak át kedden.
Új rendelőintézetet kapnak a pécsiek Megnyílik a napokban Pécsett, a hatvanezres tömbházas városrészben a baranyai megyeszékhely harmadik rendelőintézete.
A zebrán gázolt el egy nőt Pécsett Egészen pontosan egy többtonnás teherautóval hajtott át a nő lábán.