Egyre inkább elmérgesedik a viszony Trump és az FBI korábbi vezetője között

A Szövetségi Nyomozó Iroda volt igazgatója alkalmatlannak tartja Trumpot az elnöki posztra, de a könyvéből az FBI politikai elfogultságára is fény derül.

2018. április 16. 7:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A britek inkább mennének Putyinhoz, mint Trumphoz A britek 36 százaléka nem ért egyet azzal, hogy e héten Donald Trump Londonba látogat. Most előkerült egy tavalyi felmérés, amikor azt kérdezték tőlük, ha őket hívnák meg a Fehér Házban, mennének-e. ...

Halló, itt Trump! Hogy dumálnak Putyinnal, kiket szakít félbe, mivel kergeti őrületbe saját embereit? Spontaneitás, felkészületlenség, naivitás: így telefonál az elnök.
A ketchupot is levadászhatják a vámháborúban Trump több frontot is nyitott a kereskedelmi háborúban, azonban az érintettek is válaszolnak.
Lemondott Trump klímaváltozás-szkeptikus környezetvédelmi elnöke Scott Pruitt pályáját folyamatos korrupciós, és túlköltekezéssel kapcsolatos botrányok kísérték.
Trump elnök tavaly nyáron Venezuela lerohanását javasolta Donald Trump amerikai elnök Venezuela lerohanását javasolta tavaly nyáron egy, a dél-amerikai országra vonatkozó washingtoni politikáról szóló egyeztetésen - jelentette az AP hírügynökségre hivatkozva...
NBC televízió: az illegális bevándorlóknak el kell hagyniuk az Egyesült Államokat A Trump-kormányzat egyik belső utasítása szerint az illegális bevándorlóknak gyermekeikkel együtt, vagy nélkülük, de el kell hagyniuk az Egyesült Államokat - állítja az NBC televízió.

Hét volt ENSZ-nagykövet próbálja jobb belátásra bírni Trump embereit Az amerikai kormány elveszi a palesztin iskolákat és kórházakat fenntartó alap pénzét.
Trump: az EU ugyanolyan rossz, mint Kína Kim Dzsongunnal viszont jó a kémia.
Az olajpiac stabilitásáról folytatott megbeszélést Trump és a szaúdi király
A General Motors is leépítéseket fontolgat Trump védővámjai miatt A Harley Davidsonhoz hasonlóan. Trump vagy tud valamit, vagy nagyon benézte ezt a vámosdit.
Az olasz Conte élete első EU-csúcsán egy nagy zsarolással indított Semmiről sem lehet megegyezni, amíg nem kap garanciát, hogy elviszik a menekülteket Olaszországból. Úgyhogy olyan fontos ügyekben sem dönthettek egyelőre a tagállamok vezetői, mint hogy mit kezdjenek ...
Helsinkiben találkozik Putyin és Trump A júliusi NATO-csúcs után ismét leülnek szemtől szembe.