Milliárdos lehet a migráns, aki nem tudta, hogy etetnie kellene a gyerekét

Egy migráns család akár egymilliárd forintnak megfelelő kártérítést is kaphat a brit állami egészségügytől, az NHS-től, mivel a szakemberek nem tudták megfelelően elmagyarázni a Srí Lanka-i családnak, hogy újszülöttjüket rendszeresen etetni kell.

2018. április 16. 9:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Raikkönen újra egy szóval összegezte Kínai Nagydíját az Instagramon Parc Fermé: Raikkönen újra egy szóval összegezte Kínai Nagydíját az Instagramon
Ezek most a világ legjobb fotói Nézze meg őket! 25 ország 4548 fotósa nevezett több mint 73 ezer felvétellel a 61. World Press Photo pályázatra. Klasszikus kép, de tele van energiával, amit a színek, a mozdulat, a jó elrendezés ad. Ennek a fotónak ereje van mondta Magdalena Herrera, a zsűri elnöke a győztes felvételről, amit egy 28 éves, lángoló férfiról készített Ronaldo Schemidt venezuelai fotós.
Egymás múlják felül a nagybankok eredményei Megjöttek az első fecskék pénteken és nem is akárhogy, a JPMorgan, a Citigroup és a Wells Fargo is túlszárnyalta az eredmény várakozásait. Ennek ellenére a részvények árfolyamában nem tükröződött ez az öröm, miután Oroszország és az USA között kialakult szíriai feszültség mozgatta a piacot.
99 település már érzi, kudarc lett a szemétszállítás átalakítása Ezeken a településeken elmaradhat a lomtalanítás, hogy kíméljék a kukáskocsikat.
Rossz hír: úgy tűnik, mégis dolgozni kell a pénzért Esetleg lopni. Az MNB megtiltotta, hogy tovább csábítson irreális hozamokkal a nedolgozz.hu.
A Red Bullt lenyűgözték Ricciardo előzései Mondhatni, hogy meglepetés győzelem született a hétvégén Kínában: a Red Bull remekül használta ki a biztonsági autós fázist, de Ricciardóéknak is hozzá kellett tenniük a magukét a sikerhez.

Megúszta az igazi veszélyt, de a kimenekítést nem Egy Srí Lanka-i kórházban történt szörnyű tragédia, amikor az egyik felvonó meghibásodott. A bent tartózkodók szerencséjére azonban nem szakadt le, csak megakadt két emelet között. A lift utasait kime...

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Franciaországban Elemzők szerint a szélsőbal teszteli az utcán támogatói bázisát.
Halott nő fog tanúskodni a bíróságon Felgyújtotta a barátnőjét egy amerikai férfi, a fiatal nő már a túlvilágról üzen.
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Bocsánatot kért a Starbucks, amiért egy philadelphiai üzletükben rendőrt hívtak két afroamerikaira Birtokháborítással vádolták a két férfit, akik egy harmadik társukkal találkozni tértek be a kávézóba.