Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök rendszáma miatt egy autóst Balatonfüreden

A balatonfüredi rendőrök megállították azt a járművet, melynek kerékpártartóján egy filctollal írt rendszám volt.

2018. április 16. 12:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hamarosan indul a szezon a Balatonnál Balatonfüreden már a nyár első napjait idézte a forgalom.
Kivágták Orbán Viktor fáját Balatonfüreden :'-((((((
Elindult az idei balatoni hajózási szezon és vele a BAHART telefonos ügyfélközpontja Húsvét nagyszombaton a Balatoni Hajózási Zrt. különleges helyszínen tartotta szezonkezdő sajtótájékoztatóját, melyre a 2018-as szezon első menetrendi hajóútján került sor Siófok és Balatonfüred között...
Hamvas-napok Balatonfüreden Elmaradhatatlan eseménye a Kultúra városa címet viselő Balatonfüred irodalmi életének Hamvas Béla munkásságának évenkénti felidézése.
Historikus és modern Balatonfüred legújabb beruházása egyszerre egy több száz éves épített örökség megőrzését és korszerű igényeket kielégítő látogatóközpont létrehozását szolgálja.

A Jobbik szóvivője élőben tudta meg a jó hírt: eggyel közelebb kerültek a sikerhez Az LMP Balatonfüreden visszalépett a jobbikos jelölt javára.
Az LMP Balatonfüreden visszalép a Jobbik javára Ungár Péter szerint megköszönik, ha más párt is hasonló gesztust tesz, de nyomasztani ilyen igénnyel senki sem fognak.
Balatonfüreden a Jobbik jelöltje van a legközelebb a Fideszhez A Veszprém megye 2. számú választókerületben a fideszes államtitkár, Kontrát Károly vezet, mögötte a Jobbik jelölje, Kepli Lajos áll.
Hamvas Béla napokat rendeznek Balatonfüreden Hamvas napokat rendeznek péntektől Balatonfüreden. Az 1968-ban elhunyt író, filozófus, esztéta emlékére szervezett kétnapos rendezvényen kötetbemutatóval, kiállítással és filmvetítéssel várják az ...
Negyven gólig jutott a Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben A Balatonfüred nem tudta nagy küzdelemre késztetni a címvédőt.