Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök rendszáma miatt egy autóst Balatonfüreden

A balatonfüredi rendőrök megállították azt a járművet, melynek kerékpártartóján egy filctollal írt rendszám volt.

2018. április 16. 12:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sissi lila szíve az Anna-bálon Július 21-én Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel hangulatos kertjében rendezik meg a 193. Anna-bált. A patinás rendezvényt ezúttal is az Anna-fesztivál eseményei előzik meg.

887 millió forint jut a honvédségi egészségügyi épületek felújítására Mintegy 887 millió forintból végeztek energiahatékony beruházásokat a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának három budapesti és egy balatonfüredi telephelyén, a fejlesztéseket Balatonfüreden mutat...
Kiakadt Kövér László ezt mégis hogy gondolta az EU? A V4 országok parlamenti elnökei ültek össze Balatonfüreden, nem elégedettek Brüsszellel.

Drogbotrány Balatonfüreden Két gimnáziumot hálóztak be a kábítószerárusok Negyven gimnazista bukott meg droggal Füreden. Érettségi előtt tört ki a botrány. Vásárolta, adta és szívta a füvet többtucatnyi most lebukott balatonfüredi középiskolás. A városban tavaly is volt már...
Anya, ki vagyok rúgva az iskolából Az utolsó tanítási héten tanácsolt el 30-40 diákot egy balatonfüredi gimnázium, mert a gyerekek egy része füvet szívott. A helyi rendőrség lecsapott a bűnözőkre, Balatonfüred forrong. Riport.
Nem lejtett a hazai pálya Balatonfüred hovatovább nemcsak a magyar tenger fővárosa, hanem a nyílt vízi úszásé is: tavaly itt rendezték a magyarországi vizes világbajnokság 5, 10 és 25 kilométeres versenyeit.
Ezúttal nem úsztunk túl eredményesen nyíltvízen A magyar úszás napján Balatonfüreden rendezett világkupa verseny nem sikerült a magyar úszóknak. Hajtottak becsülettel, de az érem elmaradt.