Genfben fordult a szél és igencsak visszaszorultak a bevándolóellenes jobbos populisták

A kantoni választásokon megbukott a riogató gyűlöletkeltés, jövőre országos választások jönnek.

2018. április 16. 13:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb szakszervezet fordult követelésekkel Orbánékhoz Most a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma nyújtotta be a kívánságlistát.
Meg sem jelent, de már rekordot döntött Ha van videojáték, amit ki kell próbálni idén, az biztos, hogy az új God of War.
Ricciardo még magát is meglepte
Ilyen nagy már Csobot Adél pocakja! Az énekesnő legfrissebb Insta-posztján tökéletesen látszik, hogy milyen szépen kigömbölyödött a hasa. Egyszerűen gyönyörű kismama!
Ismét Brüsszelben tárgyalt Soros György A politikus legutóbb február elején járt a belga fővárosban.
Először hajtottak végre Magyarországon gyermek tüdőátültetését A műtétet március végén hajtották végre.

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Franciaországban Elemzők szerint a szélsőbal teszteli az utcán támogatói bázisát.
Furcsa közleményben utasította el a Figyelő listázását a Professzorok Batthyány Köre A kormánypárti kör attól tart, hogy rossz hírét keltik emiatt az országnak.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.