Gulyás Márton levélben ígérte meg, hogy személyesen védi majd meg a Pesti Srácok újságíróit a lincseléstől

Provokatív kérdést tett fel neki a propagandatermék, Gulyás olyan hangnemben válaszolt, mintha ő lenne a civil baloldal Assisi Szent Ference.

2018. április 16. 16:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gulyás Gergely lett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem irányítója Maga Gulyás Gergely javasolta ezt a parlamentnek, amely most el is fogadta ezt.

A kormánypárti támadóék, Gulyás Gergely, Németh Szilárd és Kocsis Máté odalépnek a kamupártoknak, amelyek valószínűleg 2022-ben is úgy folytathatják, mint eddig Csak csalni lehessen, az a lényeg.
Öttusa-Eb: hatodik a fiatal magyar páros női váltóban Kalincsák Eszter és Gulyás Michelle jól indította a napot, de a lovaglás nem sikerült jól.
A Kossuth térhez hasonlóan a Budai Palotanegyed egy részét is felzabálja az állam Gulyás Gergely nyújtott be erről törvényjavaslatot. Az új védvonalhoz is könnyebben be fogják szerezni az engedélyeket, illetve nő a filmszakmai támogatások mértéke.
Nem lesz 100 ezres leépítés a közszférában Gulyás Gergely szerint fűnyíróelvszerű leépítés nem lesz, de kevesebb emberre van szükség.
Gulyás Gergely elrontotta Orbán facebookos játékát Nem korrupció, és nem is migráció lesz kiolvasható a naponta megjelenő betűkből. Vakáció lesz az, mint amit az iskolai táblákra is felírnak a nyári szünetre készülő gyerkőcök.

Az egykori III/II-es Szita Károly segítséget kért Gulyás Gergelytől, hogy megrendszabályozhassák a vendéglátóhelyeket Egy átlagos nap a Fidesz-univerzumban.
A nap legfontosabb hírei – 2018.07.08. Négy gyereket kimentettek a thaiföldi barlangból, Gulyás Gergely szerint pedig Románia nem jogállam.
Kásler Miklóstól Gulyás Gergelyhez kerülhet a budai szuperkórház ügye Gulyás Gergely lett a főnök, de a két miniszternek szakmai kérdésekben együtt kell működniük.
Káslert is betennék a közszolgálati egyetem tanácsadó testületébe Fideszes javaslat érkezett Gulyás Gergely előterjesztéséhez.
Elvették Paks uniós ügyeit Gulyás Gergelytől Mától Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter felel a beruházásnak nemcsak a hazai, hanem az európai uniós szak...
Gulyás Gergely bekebelezheti a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet A modern közigazgatás és a minőségi oktatás megteremtése érdekében Gulyás Gergely és Dunai Mónika módosítanák az NKE-ről szóló törvényt, a Ház már tárgysorozatba is vette azt. Ha elfogadják, szinte m...