A Fehér Ház cáfolja Emmanuel Macron francia államfő kijelentését

A Fehér Ház szóvivője cáfolta Emmanuel Macron francia államfőt, aki egy vasárnapi televíziós interjújában azt állította: meggyőzte Donald Trump elnököt arról, hogy az Egyesült Államok ne vonuljon ki Szíriából.

2018. április 16. 18:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Macron-elleni tüntetések hétvégéje A dél-franciaországi Montpellier-ben elsősorban Emmanuel Macron elnök munkaerőpiaci reformjai miatt vonultak utcára.
Macron: Damaszkusz átlépett egy határt Emmanuel Macron francia államfő szerint a szíriai rendszer átlépett egy határt a vegyi fegyverek bevetésével, és ez nem tűrhető el.
Nem született döntés Szíriáról Nem született döntés Szíriáról a nemzetbiztonsági tanács washingtoni ülésén - jelentette be közleményében a Fehér Ház helyi idő szerint csütörtökön későn délután
Macron állítja, bizonyítéka van a szíriai gáztámadásról Emmanuel Macron francia elnök azt állította, bizonyítékai vannak arra, hogy a szíriai kormányerők támadták meg vegyi fegyverekkel a kelet-gutai ellenzéki enklávéban lévő Dúma városát.
Macron meghozta élete első jó döntését Heves vitát váltott ki kedden a szigorúan szekuláris francia politikai életben Emmanuel Macron államfő bejelentése, hogy szeretné "helyrehozni" a katolikus egyház és az állam között lerombolt ...
Szíria: Napokon belül dönt az esetleges légicsapásokról Franciaország Ha az ország légicsapásokról dönt, azok a rezsim vegyi kapacitásait, és semmi esetre sem az orosz vagy iráni szövetségeseit fogják érinteni jelentette be Emmanuel Macron.

Macron elítéli a vegyi támadásokat és egyeztetni fog Trumppal Emmanuel Macron francia államfő a leghatározottabban elítélte a kelet-gútai Dúma városának lakossága ellen április 7-én elkövetett vegyi támadásokat.
Orosz oligarchák az USA célkeresztjében Vlagyimir Putyin elnökhöz közel állónak tartott orosz milliárdosokkal a vállalataikkal, valamint kormányilletékesekkel szemben rendelt el pénteken szankciókat a Fehér Ház.
A Fehér Ház szankciókkal sújtott egy sor orosz oligarchát és céget Az oroszok nem sokkal később bejelentették, hogy az érintett cégek többlettámogatást kapnak.
Angela Merkel és Donald Trump újabb találkozója Újabb látogatást tervez Angela Merkel német kancellár Donald Trump amerikai elnöknél, a találkozót április végén tarthatják meg - írta csütörtökön a Bild című német lap a hírportálján. A Fehér Ház meg...
Trump kivonulna Szíriából, de mégis maradnak az amerikaiak Az USA elkötelezett az Iszlám Állam (IS) Szíriában lévő fegyveresei elleni harc folytatása mellett jelentette be közleményében a Fehér Ház. A nyilatkozat azt jelenti, hogy az USA már visszakozik, pe...
Megbénítja Franciaországot a közlekedési sztrájk Komoly felfordulás okoz Franciaországban a vasutas dolgozók kedden kezdődött sztrájkja. A következő három hónapot ötnapos ciklusokra osztották a munkabeszüntetés szervezői: három nap munkát két nap s...