Holnaptól nem érdemes a Dózsa György út felé menni

Közműépítés miatt hónapokig sávlezárások lesznek a környéken.

2018. április 20. 14:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezért szabadulhatott meg nyomkövetőjétől a Dózsa György úti gázoltó Szigorú felügyelet alatt tartják a Dózsa György úton tavaly májusban történt halálos kimenetelű baleset gyanúsítottját: M. Richárd házi őrizetben van, a nap 24 órájában kell jeladót hordania a lábán, ...

Lebontják a Váci út egyik legmagasabb toronyházát Változik a budapesti városkép, elbontják a Váci út és a Dózsa György út sarkán álló 61 méteres Vízművek-irodaházat - írja a HVG. A három részből álló komplexum új tulajdonosa a Skanska, aki egy új,...
Elhunyt Dózsa György A Nyírség egyik legjelentősebb kulturális szakembere 67 éves volt.

Elhunyt Dózsa György kultúrkubikus Július 21-én betegsége következtében elhunyt Dózsa György, nyírbátori kulturális szakember adta hírül egykori kollégája, Kémeri Attila a Librariuson. [...] Bővebben!
24 tanár és még több gyerek távozott az erőszakkal vádolt igazgató miatt A volt fideszes polgármester óriási káoszt hagyott maga után. Egy anya mind a négy gyerekét elvitte a Dózsa György úti iskolából, mivel szinte az összes tanáruk felmondott.
Nyilvános ökölcsatáért felel a Dózsa György úti gázoló exe K. Szilvia tavaly júniusban vert össze egy nőt, most garázdaság, könnyű testi sértés és személyes adattal való visszaélés miatt állhat bíróság elé.