Trump meghívta Putyint a Fehér Házba

Donald Trump meghívta a Fehér Házba Vlagyimir Putyin orosz államfőt erősítette meg az orosz külügyminisztérium. Moszkvában most a hivatalos meghívásra várnak.

2018. április 20. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Putyinon kívül a nemzetközi közösség nagyjai nem ismerik el a venezuelai választás eredményét Az USA, Kanada, Mexikó, Ausztrália, az EU szerint nem, Putyin szerint Maduro nyerte a választást.
Kitalálja, hogy melyik nagyhatalom vezetője a legnépszerűbb Magyarországon? Vlagyimir Putyin a legnépszerűbb politikus a nagyhatalmak vezetői közül Magyarországon derül ki a Globsec biztonságpolitikai intézet friss Globsec Trends 2018 című tanulmányából.
Melania Trump visszatért a Fehér Házba Veséjét műtötték.
Putyin: Pár éven belül bevethetők lesznek az új orosz nukleáris fegyverek 2020-ban már hadrendbe állhat az Avantgard.
Váratlanul találkozott Bassár el-Aszad és Vlagyimir Putyin Putyin gratulált vendégének a terrorizmus elleni harcban elért eredményekhez.
Demokrata szenátor: Putyin rendelte el az orosz beavatkozást az elnökválasztásba Az amerikai szenátus hírszerzési bizottságának vezetői szerint nincs kétség a beavatkozást illetően.

Az EU-nak egyáltalán nem tetszik a híd, amit Putyin avatott fel A Krímre vezető híd az EU szerint tovább növeli a jogtalanul elcsatolt félsziget elszigeteltségét az anyaországtól, és a hajók közlekedését is korlátozza.
Putyin az orosz-örmény kapcsolatok fejlődésére számít Oroszország arra számít, hogy Moszkva és Jereván közötti kapcsolatok az új örmény kormány alatt is a korábbi lendülettel fognak fejlődni - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn Szo...
Nem vágyik újra az elnöki székbe Vlagyimir Putyin 2024-ben így már biztosan új elnöke lesz Oroszországnak.
Botrányos megjegyzést tettek McCain szenátorra Botrányos megjegyzést tett a Fehér Ház egyik alkalmazottja a halálos beteg John McCain szenátor állásfoglalása kapcsán
Eldőlt, hol tartják korunk egyik legfontosabb találkozóját Amerikai sajtóértesülések megerősítik: Donald Trump és Kim Dzsongun nem Panmindzsonban találkoznak - van egy erős tipp is a helyszínről. A Fehér Ház csak annyit árult el: megvan a dátum és a helyszín ...
Netanjahu: Oroszország aligha fogja korlátozni az izraeli légicsapásokat Szíriában Oroszország aligha fogja korlátozni Izrael légicsapásait Szíriában közölte Moszkvában Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, miután találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.