Ez maradt a vulkánkitörés után Hawaiin

Mérgesgáz-kitörések és megkövült lávafolyam mindenhol.

2018. május 12. 16:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hármas kategóriájú hurrikán tart Hawaii felé Két másik hurrikán is feltűnt a Csendes-óceánon.

Hawaii Five-O - ORSZÁGOS TV PREMIER - kedd 21.00 Ajánló - Hawaii Five-O: országos tv premier kedd esténként 21.00-kor a Prime-on!
Megállni látszik a hawaii Kilauea vulkán lávafolyama Az utóbbi napokban megállni látszott a Hawaii-szigetcsoport legnagyobb szigetén, Hawaiin lévő Kilauea vulkán lávafolyama, először a tűzhányó több mint három hónappal ezelőtti kitörése óta közölték hé...
Donald Trump a Twitteren mondott köszönetet Kim Dzsong Unnak Megérkeztek Hawaii-ra a koreai háborúban meghalt amerikai katonák hamvai.
Hullámsír Hawaii felé A film egy gyengébb romantikus szállal és a körömrágásra sarkalló vihar elleni csatával igazi akció-kalanddrámává áll össze az izlandi rendező irányításával.

Akár évekig is eltarthat a hawaii tűzhányó tombolása Eddig legalább 712 házat égetett fel a lávafolyam.
Hawaii Európa szélén: zabolázatlan természet és meleg források várnak az Azori-szigeteken Az Azori-szigetek a természet szerelmeseinek kedvenc úti céljai lesznek.
Trump mindent elnéz tavalyi legfőbb ellenségének Ráér, közölte Donald Trump Észak-Korea nukleáris leszerelését illetően. Semmi sietség, semmi kapkodás, határidő nincs. Mit szól vajon ehhez Japán, Dél-Korea, sőt Guam és Hawaii, ahol már polgári védel...
Kérészéletű szigetet szült a hawaii vulkán A Kilauea vulkánból kiömlő láva a part közelében egy apró szigetet hozott létre rövid időre.
Forró láva csapódott a turistahajóba Lávabomba csapódott egy turistákkal tömött hajóba a Hawaii szigetek-i Liaulea-vulkán közelében. Az életveszélyes látványosságra a világ minden tájáról érkeznek turisták, akik szinte testközelből szere...