Kínos dolgokat művelt Meghan Markle édesapja - A fotók miatt magyarázkodhat a lányának

Meghan Markle apja már megbánta, amit tett, alig várja, hogy bocsánatot kérhessen.

2018. május 14. 9:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb fotók a hercegi esküvőről A Kensington Palota közzétette az első hivatalos fotókat Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről.
Diana-ra is emlékeztek az esküvőn Csaknem 11 milliárd forintnak megfelelő fontba került Harry herceg és Meghan Markle esküvője, amelyre több százezer ember volt kíváncsi tegnap. A hercegi pár több szempontból is szakított a királyi ha...
Ezt mondta Harry herceg, mikor meglátta Meghan Markle-t Mindig is sejtettük, hogy Harry herceg nagyon romantikus, de arra ne számítottunk, hogy ilyen cuki dolgot mond majd menyasszonyának, mikor először meglátja! Zsepiket elő!
Már gyülekeznek a királyi esküvőre Több millió ember követi majd nyomon a holnap délelőtti brit királyi esküvőt. Sokan a helyszínen szeretnének együtt örülni az ifjú párral, ezért már napokkal a menyegző előtt letáboroztak a Windsori k...
Újra megtörtént a tragédia! Fotós miatt érte baleset Meghan Markle féltestvérét Diana hercegnő halálát is ez okozta.
Álomesküvőre készülnek a britek Alig négy nap és egybekel Harry herceg és Meghan Markle amerikai sorozatszínész. Windsorban már megjelentek a brit királyi család leghűségesebb rajongói. Kiderült, hogy kik azok a világsztárok, akik b...

Luxus a köbön - Meghan Markle ebben a luxuskastélyban száll meg az esküvője előtt Meghan Markle egy gyönyörű kastélyban tölti az esküvő előtti éjszakát.
Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőn Az ok kettős.
Botrányok a királyi családban: Amikor Károly herceg tampon akart lenni Meghan Markle jelenlegi rokonai sem egyszerűek, ám most egy ennél is botrányosabb családba házasodik be.
Harry herceg és Meghan Markle megtalálta az álomotthonát Ami 21 szobájával tagadhatatlanul egy hercegi párhoz méltó ház.
Így néz ki Meghan Markle viaszszobra A híres Madame Tussauds brit és New York-i viaszmúzeuma is egy-egy újabb darabbal bővült, és nem is akármilyennel: Meghan Markle-t formázták meg.
Meghan Markle viaszszobra kissé szexrobotos beütést kapott Szinte tökéletesen lekoppintották az eredetit, de mégis, olyan fura.