2030: muszlim többség Belgiumban

A muszlimok lesznek többségben Belgiumban 12 éven belül, ezt egy interjúban mondta a belga Iszlám Párt vezetője. Szerinte az Iszlám Párt népszerűsége is nőni fog. Ráadásul egyik tervük az, hogy a sariát, vagyis az iszlám törvénykezést ...

2018. május 15. 0:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Belgium veszi át szeptembertől a balti országok légtérvédelmének vezetését Szeptembertől a belga légierő veszi át a NATO kötelékében működő, a balti országok légtérvédelmét ellenőrző parancsnokság vezetését tájékoztatott közleményében a katonai szövetség pénteken.

Vonatokat és autós pihenőhelyeket is átkutatnak a migránsok miatt Az embercsempészet által használt útvonalakat ellenőrzik Belgiumban.
Belgium egy hírhedt ruandai tömeggyilkosnak is adna menedékjogot Az áldozatok egyik hozzátartozója tiltakozik a befogadása ellen.
Belgium egy hírhedt tömeggyilkosnak is adna menedékjogot "Mi baj lehet belőle" - gondolják a belgák.
Belga miniszter: a migránsokat be kell zárni, aztán hazatoloncolni Belgium bevándorlásiügyi minisztere, Theo Francken az országában tapasztalható állapotokat kommentálta.
Menedéket kért a ruandai gyilkos Belgiumban Tíz belga békefenntartó meggyilkolásában vett részt.

Francia bírálat Brüsszelnek Az Európai Bizottság kilátásba helyezte, hogy a brexitet követően a brit szigetekről származó áruk Hollandia és Belgium kikötőin keresztül érkezzenek a kontinensre.
Abszurd díjat fizettet Belgium az újságírókkal A hatóságok átvilágítják őket, a költségeket a riportereknek kell állnia.
Belgium mostantól évi 100 eurót kér az EU-csúcsokról tudósító újságírók akkreditációjáért Belgium mostantól évi 100 eurót kér az Európai Unió csúcstalálkozóiról tudósító újságírók akkreditációjáért jelentette a helyi sajtó szerdán. Az erre vonatkozó új belga törvényt máris sokan bírálják....
Felrobbantotta magát egy ember Belgiumban Nem terrortámadás történt, valószínűleg egy ex-katona volt az elkövető, egyben az áldozat is.
Három pályamunkásba robbant egy lamborghini Belgiumban Egy belgiumi autóversenyen éppen ott csapódott be az autó, ahol pályamunkások dolgoztak.
Belgium felé vette az irányt Puigdemont