Timmermans sajnálja, hogy a Soros-alapítvány bezár

Sajnálatos, hogy egy olyan civil szervezet, mint a Nyílt Társadalom Alapítványok nemzetközi irodája, bezárja kapuit egy európai uniós tagországban - jelentette ki Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke Twitter-üzenetében kedden

2018. május 16. 0:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Soros György szervezetei csupán a pénzüket féltik

Kapitánytörténelem Szélesi Zoltán: Sakkban és kártyában sem bírom a vereséget Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Szélesi Zoltán a soros.
Furkósbot a liberálisok kezében Az elmúlt hónapokban számtalan balliberális politikus, véleménymondó guru támadta Orbán Viktort és kormányát azzal, hogy Soros Györggyel szemben antiszemita kampányt folytat.
Megint Spanyolországban kötött ki egy migránsokat csempésző Soros-hajó A baloldali bevándorláspárti spanyol kormány alatt 350 százalékkal nőtt az érkező migránsok száma Spanyolországban.
Ismét Spanyolországban kötött ki az egyik Soros-hajó 87-en voltak rajta.
Serpenyős sörös karaj krumplival és káposztás lecsóval

Nem mondta meg Rétvári, hogy Soros-ügynökök eszközei-e az otthonápolók De azt igen, hogy 2010 óta 37 ezerről 58 ezer forintra sikerült emelni a legsúlyosabb állapotú hozzátartozót gondozók ellátását.
Soros a tűzzel játszik Soros György a tűzzel játszik. Ez a véleménye a milliárdos tevékenységéről egy Amerikában élő történelemprofesszornak. Szerinte Soros György kapcsolatai és civil szervezetei révén minden eszközt bevet...
Csúcsra járatta az ellenzéki sajtó egy orbitális hazugság elkenését Mint arról tegnap beszámoltunk, Soros György egyik megbízható szövetségese a Politico című brüsszeli lap hasábjain üzent az Európai Néppártnak, hogy ideje lenne onnan kitenni a Fideszt. A cikkben több...
Svédország támogatja a Magyarország elleni eljárásokat A baloldali svéd vezetés Soros Györgyöt támogatja.
Spanyolország kinyitotta a kapuit a bevándorlók előtt A baloldali spanyol kormány Soros tervének megfelelően bevándorlásbarát politikát folytat. Ennek köszönhetően a Spanyolország lett a bevándorlók új célpontja.
A svéd kormány a migránsok és Soros György mellett Brüsszel mellé állnak a külföldről támogatott illegális bevándorlást szervező Soros-civilek ügyében.