Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára

Az agrárminiszter-jelölt beszélt a közmunkarendszer jövőjéről is.

2018. május 16. 8:16

A cikk folytatása...Friss hírek
A legdögösebb ruhák, amikben garantáltan hódítasz egész nyáron Ezeket a pasid is értékeli majd.
Stadler, a juhászból lett milliomos - Bizniszelni fogok a túlvilágon is! Nem sokkal végzetes agyvérzése előtt Stadler politikusoknak üzent, és azoknak, akik szerint már nem kell számolni vele. Méry Péter napokban megjelent, Az utolsó interjú című könyvéből szemlézünk. 3. rész
A Google-dolgozók nem akarnak fegyvereket fejleszteni A szoftveróriás munkatársai petícióban kérik, a cég többé ne működjön együtt a Pentagonnal katonai drónok fejlesztésében.
Csak a légierő bevetésével tudták meghátrálásra kényszeríteni a varsói gettó védőit 75 éve, 1943. május 16-án ért véget a megszálló nácik elleni felkelés a varsói gettóban. A varsói gettófelkelés a legjelentősebb zsidó ellenállási akció volt a II. világháború idején, amely súlyos presztízsveszteséget okozott a náciknak. 
A légnyomás félig kiszippantotta a pilótát, amikor betört a repülő ablaka Végül sikerült a kényszerleszállás.
A kriptovaluta Superman fizetőeszköze? Teszteltük az utca emberét, hogy mennyire ismeri azon informatikai kifejezéseket, amiket mindennap használunk vagy legalábbis hallunk róla. Informatikai körkép az utcáról.

Top hírek:
Negyedszázados a Magyar Honvédség és az Ohiói Nemzeti Gárda együttműködése A két szervezet közötti összefogás 1993-ban kezdődött.
9800 méter magasan repült az utasszállító gép, amikor egyszer csak kirobbant az egyik ablak Kényszerleszállást kellett végrehajtania hétfőn a kínai Sichuan Airlines tibeti fővárosba tartó gépének, miután kitört a pilótafülke egyik szélvédője. Több alkatrész kirepült a gépből, a személyzet két tagja megsérült.
15 sztáratléta a Gyulai Memorialon Július elején fehérvárra jönnek a világ legjobbjai.
Felülmúlta a várakozásokat a gazdasági növekedés 4,4 százalékkal nőtt a GDP az első negyedévben.
Áder bocsánatot kért a kipfujolt református vezetőktől Áder János gesztust gyakorolt, elnézést kért a parlament alakuló ülése után távozás közben pfujolt és szidalmazott egyházi vezetőktől, jóllehet, a dühös tömeg azt sem tudta, kiket szid.
Az MSZP-ben már attól félnek, hogy feljön rájuk a Momentum Nagy a baj a kongresszus előtt álló szocialistáknál, már ott tartanak, hogy a sporttagozat MSZP-t kiosztó levele is kiszivárog.