Járai Zsigmond: A magyar gazdaság jó irányba halad

A volt jegybankelnök szerint reális az évi 4 százalék körüli növekedés.

2018. május 16. 7:29

A cikk folytatása...



Friss hírek
Sikeresen zárult a CCMAS idei kongresszusa Az ülésen a bizottság többek között a mintavételi bizonytalanság útmutatójának revideálását tűzte ki célul.
Született egy újabb minisztérium Palkovics elárulta, miért A kkv-k is kapnak egy dedikált tárcát, őket pesztrálja majd az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
Ennél olcsóbban már nem is lehet hitelhez jutni? A lakáshitelek kamata tovább csökkent az elmúlt évben, de a legutóbbi negyedévben megtorpant a folyamat. Az autóhitelek kamata 2 százalékponttal került lejjebb.
Több száz új jegyautomatát ígér jövő nyárra a MÁV-Start Összesen 375 berendezést rendelhetnek, valamint opcionálisan még 110-et, 4,7 milliárd forintért.
Kedvező piaci dinamika a hazai vállalatértékesítési és felvásárlási piacon Ugyan az elmúlt évben a közép-kelet-európai régióban és Magyarországon is bizonyos mértékben csökkent a tranzakciós aktivitás az M&A piacon, azonban a gazdasági növekedés és alacsony forrásköltségek továbbra is kedvező környezetet biztosítanak a tranzakciók megvalósulásához derül ki a Deloitte új tanulmányából.
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.05.16) Itt a Pénzcentrum 2018.05.16-i időjárásjelentése....

Top hírek:
És akkor felhúznak egy új, 200 négyzetkilométeres várost Indiában Amaravati fenntarható koncepció szerint épül, a terveket a Foster+Partners építésziroda készíti.
30 ezer magyar vállalkozásnak segített a hitelgarancia Ugrásszerűen nőtt Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalási portfóliója. Ennek is köszönhetően eredményes évet zárt a társaság.
Mustfröccsel energizáltak az ultrabalatonisták A Varga Pincészet idén is frissítő váltópontjaként szolgált az NN Ultrabalatonon résztvevőknek.
Ne hagyja elveszni ezt az adójóváírást Akár 130 ezer forinttal is növelhetjük nyugdíjcélú megtakarításunkat.
Miért lett Trump hirtelen ilyen békülékeny Pekinggel? Van itt egy érdekes ingatlanbiznisz Azt akarjuk, hogy a kínaiak piaca éppoly nyitott legyen mint a miénk fogalmazta meg tömören az amerikaiak álláspontját Terry Branstad nagykövet, aki részt vett a gazdasági küldöttség tárgyalásain Pekingben. A delegáció, melyet Steven Mnuchin pénzügyminiszter vezetett, nem ért el eredményt, de az ajtó nyitva maradt.
MNB: hamarosan konzultáció jön a szupergyors fizetésről A Giro lefektette a szabályokat, az azonnali fizetési rendszer kiépítése elkezdődött. Most jön a csatlakozás szakasza, a kommunikáció egyre fontosabb és gyakoribb lesz. Nem utolsó kérdés az árazás...