A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz

A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.

2018. május 16. 10:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lauder Orbánnak: Nem mondtam olyat Ami miatt a magyar miniszterelnök kiborult, és levélben kérte számon a Zsidó Világkongresszus elnökét.

Nem csak Orbánnak, Putyinnak is ma lett új kormánya A két legfontosabb miniszter marad.
Sűrű a programja Orbánnak Szófiában, de Berlusconira mindig szakít időt Az EU és a nyugat-balkáni országok csütörtöki szófiai csúcstalálkozója előtt Orbán Viktor kétoldalú megbeszéléseken egyeztetett a testvérpártok vezetőivel európai kérdésekről Szófiában.
Navracsics: Nem üzentem a hódmezővásárhelyi választás után Orbánnak Csak a véleményét mondta el. Az áprilisi választások után viszont gratulált a miniszterelnöknek és nemsokára találkoznak.
Ha nem tetszik, el lehet menni üzenték Orbánnak Az egyik legnagyobb holland lap interjút készített Manfred Weber német politikussal, az Európai Néppárt frakcióvezetőjével, aki erősen odamondogatott Orbánnak. A külföldi lapok a héten jellemzően egys...
Orbán nyakába ugrott a család A miniszterelnök családtagjai a parlamenti folyosón gratuláltak a negyedik kormányfői négy évét kezdő Orbánnak.

Obama is hamarabb gratulált Orbánnak, mint Trump, aki még egyáltalán nem A magyar miniszterelnököt nem kifejezetten kedvelő Barack Obama 2014-ben egy hónapot várt. Trumpnak még ennyi idő is kevés volt.
Hangszóróval üvöltik be Orbánnak, hogy elkergetik itt van minden a mai Kossuth téri őrületről Kedden alakul meg az új Országgyűlés, egymást érik a tüntetések, a Parlament környékén hatalmas területet zártak le csaknem egész délelőttre.
Egy egész generáció fordít hátat Orbánnak A fiatalok mellett a zsidók is tömegével gondolkodnak a kivándorláson, vagy már meg is lépték azt. Mellettük a magasan kvalifikált munkaerő is itt hagyja Magyarországot. Kovács Zoltán kormányszóvivő ...
Sűrű hete volt Orbánnak, a végén páros lábbal szállt bele a Kúriába Kordonok, kordonbontók, tüntetők és a TEK árnyékában alakul az új Országgyűlés. Formálódik az új kormányzati struktúra, jön az Alaptörvény menekültkvótás módosítása és a Stop Soros is. "Politikailag ...
Horváth Gábor: Vihar előtt Egyáltalán tud-e úgy fordulni a világ, hogy Orbánnak arra ne legyen hatásos válasza.
Az EP-elnök is feltételhez kötné az uniós pénzeket Orbánnak változtatnia kell, fogytán a türelem.