Már az okostelefon-használók körében is megvan a kétharmad

A magyar lakosság 67%-a használ okostelefont internetezésre.

2018. május 16. 16:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Több tízezer forint adójóváírásról maradhatunk le, ha nem figyelünk eléggé Néhány nap maradt csupán az idei szja-bevallási határidőig, érdemes mindent alaposan ellenőrizni, az adóhivatal által elkészített tervezetet pedig átnézni, hogy ne maradjon ki semmi a bevallásból, előfordulhat ugyanis, hogy az ügyfélkapun található dokumentumot is ki kell még egészíteni.
Hetedszer gyűlt össze a kereskedelmi szakma Retail Konferencia a vásárlói élmény jegyében - eBlokk és TE-FOOD az újdonságok között.
A gazdagok járnak jól a bankok kamatversenyével Kamatversenybe kezdtek a bankok a személyi kölcsönök piacán, de a lazítás csak a magasabb jövedelműeknek szól.
A keddi zuhanása után rángatják az OTP-t Nem volt egyértelmű irány szerdán az európai tőzsdéken, a piaci szereplőket a geopolitikai feszültség aggasztotta, miután Észak-Korea az amerikai elnök és Kim Dzsong Un közelgő találkozójának...
1910-es archív fotóra épül a Gyulai évfordulós kampánya A 150. születésnapot az Insomnia reklámozza.
Megtudtuk, mire készülhet az Orbán-kormány az egészségügyben Orbán Viktor egyetlen mondatából sok mindent ki lehet olvasni arra vonatkozóan, hogy mire készül az új kormány az egészségügyben. Közben úgy értesültünk, hogy Kásler Miklós emberi erőforrások...

Top hírek:
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.
Egyeztetések kezdődtek az autóbuszok biztosítási díjainak emeléséről A nagyfokú emelést az utasok is megérezhetik.
Tiltott állami támogatást nyújt az EU az Airbusnak Nem szüntette be teljesen az Európai Unió az Airbus repülőgépgyártó cégnek nyújtott tiltott állami támogatásokat az ügyben született korábbi határozatok ellenére sem - mondta ki kedden a Kereskedelmi...
A mai napon még szankciómentes az egységes kérelem benyújtása 018-ban minden eddiginél több, immár 44 jogcímre, intézkedésre igényelhetnek forrást, illetve teljesíthetnek adatszolgáltatási kötelezettséget az egységes kérelem keretében a gazdálkodók. Az érintettek 2018. április 3-tól május 15-ig adhatják be támogatáscsökkentés nélkül kérelmüket, amelyhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az előző évekhez hasonlóan segítséget nyújtanak.
Járai Zsigmond: A magyar gazdaság jó irányba halad A volt jegybankelnök szerint reális az évi 4 százalék körüli növekedés.
Formálódik az eurázsiai gazdasági térség Több kereskedelmi folyosó is épül Kína és Európa között.