Másodfokon is elmeszelték Dirk Gerkenst, az RTL jogosan rúgta ki

Már csak az a kérdés, pontosan mennyivel is lóg az RTL Magyarországnak.

2018. május 16. 17:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Meztelenül rohangászott egy utas az Alaska Airlines járatán Sikerült bezárni a vécébe.
Dinamikusan nő az Uniqa Biztosító nyeresége Tavaly 820 millió forintos adózás előtti nyereséget ért el az Uniqa Biztosító, 2018-ban mintegy 1,4 milliárd forint adózás előtti eredményt vár a biztosító vezetése - mondta Kurtisz Krisztián, az Uniqa Biztosító vezérigazgatója szerdán a cég sajtóbeszélgetésén, Budapesten.
Elrontott tetkó miatt változtatták meg a gyerek nevét Megváltoztatta gyermeke nevét egy svéd édesanya, hogy passzoljon az elrontott tetoválásához. A 30 éves Johanna Giselhäll Sandström csak egy egyszerű tetoválást szeretett volna, mely két gyermeke, Nova és Kevin nevét örökíti meg, de a tetoválóművész elrontotta azt. Kevin helyett Kelvint vart az anya karjára, így a szegény nőnek nem sok lehetősége maradt: vagy kés alá fekszik és leszedeti, vagy megtanul együtt élni a tetováló hibájával.
Shadow of the Tomb Raider - ennyit fejlődött Lara Croft A Shadow of the Tomb Raider legújabb videójában arról mesélnek a fejlesztők, hogy mennyit változott kedvenc régésznőnk a széria rebootja óta.
Így szoktassuk rá magunkat a mozgásra Ha elhatározzuk, hogy életmódot váltunk, és ennek részeként sportolni is elkezdünk, az egyik legnehezebb dolog, hogy a kezdeti lendület után se apadjon a lelkesedésünk, és a mozgás a mindennapjaink részévé váljon. Ennek érdekében érdemes kipróbálni a... ...
Alföldi Róbert: A fene akar szabadságharcos lenni A színész-rendezőt meghívták Izraelbe, és nem mondták le a rendezvényt.

RTL-kudarc Dirk Gerkens ellen A bíróság elvetette a médiacég kártérítési igényét és új eljárást kezdeményezett.

Top hírek:
Lelőttek két palesztint az izraeli katonák a Gázai övezetnél Több százan tüntettek kedden is az övezet határában, Ciszjordániában összecsapások voltak.
Nemet mondtak a skótok London Brexit-törvényére Edinburghnak a döntési jogkörök elosztásával van gondja.
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
96 millió forintért cserélt gazdát Kádár Béla Zenészek című festménye Kilencvenhat millió forintért vásárolták meg Kádár Béla Zenészek című festményét a Virág Judit Galéria tavaszi aukcióján.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
Feriha - 45. rész  Mehmet igyekszik közelebb férkőzni Seherhez. Sanem ismét ellátogat Levent hajójához. Feriha minden szabad percét Emir mellett tölti a kórházban, és várja, hogy szerelme magához térjen. Halil mindeközben egyre nehezebben viseli menyasszonya távolságtartását.