Ma vagy holnap tankoljon, pénteken újabb áremelés jön

A benzin átlagára 392 forintra, a gázolajé pedig 402 forintra emelkedik.

2018. május 16. 18:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Kemény kritikát kapott Trump: "Ilyen barátokkal nincs szükségünk ellenségekre" "Szeszélyes magatartása" miatt bírálta Donald Trump amerikai elnök kormányzatát szerdán, néhány órával a 28 uniós tagállam vezetőinek szófiai tanácskozása előtt Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke....
317,70 is volt az euró, meddig mehet ez még így? A nap elején alaposan elgyengült a forint, de a végére magára talált, ahogy más feltörekvő piaci devizák is. Nagyobb gyengülésre az elemzők nem számítanak, de némi további lassú lecsorgás jöhet. A vezető részvénypiacok óvatosan emelkedtek, a dél-európai indexek viszont kifejezetten csúnya mélyrepülést mutattak be az olaszok miatt.
Pénteken átadják a népnek a jegybanki alapítványok emblematikus beruházását Megnyitja kapuit az Ybl Budai Kreatív Ház.
Milyen lesz a világgazdaság 2050-ben? Jött egy jóslat A világgazdaság most épp fellendülőben van, és remélhetőleg összességében a következő évtizedekben sem lesznek nagy visszaesések, de az biztos, hogy az egyes országok növekedése eltérő lesz, így átrendeződik addigra a világgazdasági erőtér. Nézzük, kik lesznek a legnagyobbak, a PricewaterhouseCoopers becslései szerint.
A telefonod lassan tudja már, mit szeretnél venni, mielőtt te kitalálnád Tárgyalásra készülsz de közeleg egy vihar és nincs esőkabátod? Hamarosan az okostelefonod már automatikusan felismeri a helyzetet, majd megveszi és házhoz szállíttatja a ruhaneműt. De akár be is...
Az FBI által is keresett hekkert fogtak el Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) által is keresett hekkert fogott el szerdán a szerbiai rendőrség; a gyanú szerint a férfi tagja a hírhedt The Dark Overlord nevű hekkercsoportnak.

Top hírek:
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.
Tiltott állami támogatást nyújt az EU az Airbusnak Nem szüntette be teljesen az Európai Unió az Airbus repülőgépgyártó cégnek nyújtott tiltott állami támogatásokat az ügyben született korábbi határozatok ellenére sem - mondta ki kedden a Kereskedelmi...
A mai napon még szankciómentes az egységes kérelem benyújtása 018-ban minden eddiginél több, immár 44 jogcímre, intézkedésre igényelhetnek forrást, illetve teljesíthetnek adatszolgáltatási kötelezettséget az egységes kérelem keretében a gazdálkodók. Az érintettek 2018. április 3-tól május 15-ig adhatják be támogatáscsökkentés nélkül kérelmüket, amelyhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az előző évekhez hasonlóan segítséget nyújtanak.
Járai Zsigmond: A magyar gazdaság jó irányba halad A volt jegybankelnök szerint reális az évi 4 százalék körüli növekedés.
Formálódik az eurázsiai gazdasági térség Több kereskedelmi folyosó is épül Kína és Európa között.
Nagy pofonba szaladt bele a forint Idén még nem volt ilyen gyenge a forint árfolyama, amely a délutáni órákban 317,5-ig esett. A háttérben a feltörekvő devizákkal szembeni általános bizalmatlanság áll. A szakértők úgy látják, hogy a lavinát a török vezető, Erdogan indította el.