Orbán találkozott "régi barátjával, a Fidesz régi támogatójával", Berlusconival

Egyetértés követ egyetértést.

2018. május 16. 19:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: az MSZP csak a belső hatalmi harcaival van elfoglalva A szocialisták a nagy többséggel újraválasztott kormányt és a még ki sem nevezett minisztereket támadják, miközben a magyarok az ellenzéket és nem a kormányt szavazták le.

Börtönszerű fogva tartás a tranzitzónákban A Fidesz kiszámítható módon reagált az Európa Tanács kritikájára.
Gulyás Gergely: az EP-választásokat a biztonság kérdése határozza majd meg Gulyás Gergely azt mondta: a Fidesz sikere nem függ az Európai Néppárttól, de nyitott a néppárt kampányának segítésére.
Stadionépítés - kiderült, mennyi embernek nem tetszik A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, május 4. és 9. között, 1008 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a hazai sport és a sportfinanszírozás egyes ké...
Az új kormány struktúrája a magyarok által kijelölt célokhoz igazodik A választók adtak egy felhatalmazást a kormány számára, ez a felhatalmazás arról szól, hogy meg kell őrizni az ország biztonságát - mondtas a Fidesz szóvivője.
A Fidesz a Stop Soros törvénycsomag tárgyalását sürgeti A javaslat lényege, hogy szankcionálja azokat a szervezeteket, amelyek az illegális bevándorlást segítő tevékenységet folytatnak.

"Ki kell tartani a nemzeti kormány gazdaságpolitikája mellett" Magyarország újabb elismerést kapott, a világ tíz legjobb befektetési célországa között tartják számon - mondta Zsigó Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a közmédiának.
3 hónap után megnyílt az út az olasz kormányalakítás előtt Berlusconi háttérbe húzódik, jöhet a balos és jobbos populista koalíció.
Megalakult az országgyűlés Letették esküjüket a parlamenti képviselők, ezzel megalakult az új Országgyűlés. A törvényhozás alakuló ülésén az államfő negyedszer kérte fel kormányalakításra Orbán Viktort, a parlamenti választások...
Megalakul a rekordok parlamentje: kétharmad, erős kormány, gyenge ellenzék Európában is egyedülálló fölénnyel nyert a Fidesz-KDNP a választáson. Jön a Stop Soros.
A Fidesz ellen fordítják a 11 évvel ezelőtti fegyverét A Fidesz egykor nagy balhé közepette bontott kordont a Parlamentnél. Most ugyanerre készül a Jobbik. Azért vannak lényeges különbségek a két akció között.
Politikailag motivált döntést hozott a Kúria a szakértő szerint Egyértelműen és súlyosan beavatkozott a választásokba a Kúria az érvénytelenné nyilvánított levélszavazatokkal kapcsolatos döntésével, jelentette ki Orbán Viktor. Így 133 képviselője lesz a Fidesz-KDN...