A korábbi világelső teniszező dühében szétverte a játékvezetői széket

Karolina Pliskova nehezen viselte a vonalbíró kapitális hibáját Rómában.

2018. május 16. 19:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A világranglista hetedikje már túl nagy falat volt Babosnak Párosban is érdekelt Rómában a magyar játékos.
Babos Tímea győzelemmel kezdett Rómában A magyar klasszis nem adott esélyt az olaszok kedvencének.
Kádár-kockák Rómában A Római Magyar Akadémián szerepelnek Katharina Roters és Szolnoki József fotói.
Az új olasz kormány sem lehet hosszú életű Rómában hétfőig kért és kapott utolsó haladékot a választásokon győztes Öt Csillag Mozgalom és a Liga a kormányalakítási tárgyalások folytatására.
A 23-szoros Grand Slam-bajnok teniszező Rómában sem indul Serena Williams edzésekkel próbál csúcsformába lendülni a Roland Garrosra.
Létezik egy második Pompeji Rómában, de nincs pénz a feltárására Park és sportpálya van most azon a területen, amely alatt egy egész Titus-korabeli városnegyedet lehetne feltárni, ha lenne erre több millió euró.

Tomcsányi Dóri és tehetséges kiegészítőtervezők is képviselték Magyarországot a Concreta.Festamodán V4 divattervezők mutatkoznak be Rómában
Kikapott a Liverpool Rómában, de így is döntős Fordulatos, szórakoztató mérkőzésen harcolta ki a finálét az angol csapat.
A munkahelyi biztonságért tüntettek az olasz szakszervezetek Rómában, Milánóban, Torinóban és Prato városában is volt demonstráció.
Felébresztik a kómából a Liverpool-szurkolót, akit a Roma ultrái vertek meg Rómában alkoholtilalmat rendeltek el a BL-visszavágóra, hogy megfékezzék a szurkolókat.
A rómaiak kedvenc helyéről néz Türr István szobra a városra Aki a legszebb panorámát keresi Rómában, az felmegy a Gianicolo dombra, ahol arany fényben fürdik Garibaldi szobra. De a szoborerdőben van egy magyar is: Türr István, aki a harcok után is nagy karrier...
34 évvel ezelőtt elbukott BEK-döntőt torolna meg Liverpoolban a Roma 1984 májusában ez a két csapat játszotta Rómában a finálét, amelyet tizenegyesekkel az angolok nyertek meg.