Itt nem csak a gyorsaság számít, helyes válaszokra is szükség van! - Bezár a bazár! 28. adás galéria

Nézd meg a Bezár a bazár! 28. adásának legjobb pillanatait!

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bezár a bangkoki állatkert, hogy a lakóinak jobb legyen Csak átmenetileg, mert egy háromszor nagyobb helyet kapnak majd.

Éva a kihaló szakma utolsó magyarországi képviselője Egykor felkapott szakma volt, manapság egyetlen utolsó mohikánja maradt Ma­gyarországon a harisnyaszem-felszedőknek. Kovács Sándorné Éva tartja a frontot, ő azonban csak december végéig dolgozhat a Co...
Kész, bezár a válasz.hu is Új ügyvezetőt kapott a csődeljárás alatt álló lapkiadó, és visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetőjét, Schlecht Csabát is.

Ideiglenesen bezár a Yosemite Nemzeti Park Egy két hete tomboló kaliforniai erdőtűz miatt szerda déltől négy napra bezárják a Yosemite Nemzeti Parkot.
Negyven kórház bezár szeptemberben? Eztán addig nyújtózkodhatnak, ameddig a fehér lepedőjük ér.
Bezár a Western Digital merevlemez-gyára Az SSD-k térhódítása miatt nincs elegendő méretű kereslet: bezár a WD 1973 óta üzemelő merevlemez-gyára.
Nem a liberálisok napja a mai: bezár az Auróra A mai napon a hatóság elrendelte a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, valamint a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Cl...