Megsértődött? Majka kirúgással ˝fenyegette˝ meg kollégáit!

A műsorvezető kissé magára vette a Bezár a bazár! adásában elhangzó első kérdést. Majka azonnal tisztázta a helyzetet, sőt még kollégáinak is üzent...

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Heidi Klum exférje kitálalt: Ezt utálta legjobban a házasságukban Talán megsértődött Seal, hogy egy fiatal német zenészre cserélte le exe?
Azealia Banks: Cardi B a fekete nők karikatúrája Cardi B úgy megsértődött, hogy törölte Instagram-fiókját.
Hoppá! Majka megsértődött a Bezár a bazár! játékosára? Duni nehéz kérdést kapott a vetélkedő során, a műsorvezető pedig emlékeztette őt, hogy van még segítsége, amit igénybe vehet. A játékos azonban ˝nem megfelelően˝ reagált a noszogatásra, amin Majka kis...
Az indiai tanár megsértődött, amiért helyette a kolléganőjét léptették elő, ezért felrobbantotta a nő fiát Aprólékosan megtervezte a merényletet, a fiú esküvője után egy ajándékcsomagban küldte a bombát.
Majka énekel és ijeszteget, Tilla pedig tör-zúz! - hétköznap 19.00 Ebben a műsorban garantált a jókedv! ...és persze a rengeteg nyeremény! Folytatódik a Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-kor a TV2-n.
Ebben a játékban bármi megtörténhet - hétköznap 19.00 Elképesztő küzdelem és egy bazár, ahol mindent megtalálhatnak a játékosok! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-kor a TV2-n!

Örömteli pillanatok és emberfeletti küzdelmek - hétköznap 19.00 Autó, nappali, muffinsütő... - Ebben a bazárban mindent megtalálnak a játékosok! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
A bazár nyereményiért alaposan meg kell küzdeni... - hétköznap 19.00 Ebben a játékban nem elég, ha valaki helyes válaszokat ad, itt küzdeni kell a nyereményekért! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Vajon sikerül kitolni a bazárból az autót? - hétköznap 19.00 Önfeledt pillanatok és akciófilmbe illő megmenekülések - ez a Bezár a bazár! Minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Lenyűgöző megmenekülések és óriási küzdelmek! - hétköznap 19.00 Ebben a műsorban semmi sem lehetetlen! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Elképesztő küzdelem a bazár nyereményeiért - hétköznap 19.00 A nyereményvadászat folytatódik!  Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Valóra vált álmok és elképesztő küzdelmek - hétköznap 19.00 A játékosok mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbb nyereményt megszerezzék! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.