Megsértődött? Majka kirúgással ˝fenyegette˝ meg kollégáit!

A műsorvezető kissé magára vette a Bezár a bazár! adásában elhangzó első kérdést. Majka azonnal tisztázta a helyzetet, sőt még kollégáinak is üzent...

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szaúd-Arábia orvosi kezelési programjait is megszakítja Kanadával A szaúdi vezetés nagyon megsértődött, amiért Kanada szóvá tette, ahogy az aktivistákkal bánnak.

Megsértődött az őt vádoló nőkre, és írt egy 19 (!) perces dalt
Válogatott vízilabdázónk durván beszólt a Magyar Rádió riporterének Mezei Tamás megsértődött, és minősíthetetlenül válaszolt, amikor az Olaszország elleni vereség után az okokról faggatták.
Bezár a bangkoki állatkert, hogy a lakóinak jobb legyen Csak átmenetileg, mert egy háromszor nagyobb helyet kapnak majd.

Éva a kihaló szakma utolsó magyarországi képviselője Egykor felkapott szakma volt, manapság egyetlen utolsó mohikánja maradt Ma­gyarországon a harisnyaszem-felszedőknek. Kovács Sándorné Éva tartja a frontot, ő azonban csak december végéig dolgozhat a Co...
Kész, bezár a válasz.hu is Új ügyvezetőt kapott a csődeljárás alatt álló lapkiadó, és visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetőjét, Schlecht Csabát is.
Ideiglenesen bezár a Yosemite Nemzeti Park Egy két hete tomboló kaliforniai erdőtűz miatt szerda déltől négy napra bezárják a Yosemite Nemzeti Parkot.
Negyven kórház bezár szeptemberben? Eztán addig nyújtózkodhatnak, ameddig a fehér lepedőjük ér.
Nem a liberálisok napja a mai: bezár az Auróra A mai napon a hatóság elrendelte a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, valamint a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Cl...