Főhajtás a Nehru parton

Koszorúzással emlékeztek a holokauszt roma áldozataira és a birkenaui lázadásban meghaltakra.

2018. május 16. 20:54

A cikk folytatása...Friss hírek
BBC: Trump ügyvédje pénzt kapott azért, hogy Porosenkót bejuttassa az amerikai elnökhöz Az ukrán államfő a brit közszolgálati média szerint így akart egy titkos csatornát nyitni az amerikai elnök felé.
Vitatott bizonyosság Él és virul a retorika napjainkban, több doktori disszertáció témája. E most megjelent kötet pedig óriási szakirodalmi forráson alapuló összegző munka.
1050 forintos osztalékot javasol részvényenként a Zwack Unicum A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 136 millió 750 ezer forint, azaz részvényenként 1050 forint - a névértékre vetítve 105 százalék - osztalékot javasol a 2017. április 1-jétől 2018. március 31-ig tartó üzleti évre a BÉT honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívó szerint.
Ján Figel: Európa vagy tanul a migrációs válságból, vagy elbukik Válság van a kapunk előtt; vagy tanulunk ebből és Európa erősebbé válik, vagy pedig elbukunk mondta az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottja az M1-nek adott interjújában.
Beszakadt a bitcoint, ütnek minden kriptovalutát Az elmúlt 24 órában minden lényegesebb kriptovalutát masszív, 7-15% körüli árfolyamesés jellemzett, így a bitcoin árfolyama 7% feletti eséssel 7600 dollár alá bukott. Ez április közepe óta a...
Görbiczék elképesztő aranytánca - videó Hihetetlen dráma után.

Top hírek:
A legújabb Instatest-őrület a Toblerone-alagút, amit ha egyszer észreveszel, akkor soha többet nem tudod levenni róla a szemed És persze egyáltalán nem baj, ha nincs ilyened.
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
Kijev nem tágít: Moszkva kiszolgálásával vádolja Budapestet Kemény vádakat fogalmazott meg egy ukrán külügyi politikus: Budapest akár saját érdekeinek ellentmondva is az oroszok mellé áll Kijevvel szemben.
Ellenzéki rángások
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.