Pünkösdi királyt és királynét is választanak Budapesten

Immár harmadik alkalommal várja ingyenes ünnepi forgataggal a családokat a Tabánban és a Mesemúzeumban a hagyományőrző Pünkösdi Királyság rendezvény. A Fővárosi Önkormányzat által szervezett rendezvény programjairól dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Szakra Tamás, a Ghymes zenésze beszélt a Mokkában.

2018. május 18. 8:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kóruscunami söpört végig Budapesten Óriási sikerrel zárult a 6. Kórusok Éjszakája rendezvény.

Zenehallgatás közben gázolta halálra a vonat Halálra gázolt egy Budapest felől Vác irányába menetrend szerint közlekedő személyvonat egy 17 esztendős lányt a felsőgödi vasúti átjáróban szerdán, a késő délutáni órákban.
A Brüsszelből érkező gép elsőre inkább le se szállt Budapesten Budapestre ért a vihar, 100 kilométer/órás széllel és rengeteg villámmal.
Gulyás: Az értelmiség mindig a nemzeti érdek érvényesülésén dolgozik Az értelmiség mindig egy közösség része, a nemzeti elit alkotója; a nemzet kultúráját műveli, a nemzeti érdek érvényesülésén dolgozik jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn Budap...
Egymillió forinttal a fejemen átsétáltam Budapesten Őrülten magas ára ellenére nem is látványos luxustermék a highend fejhallgató, nincs rajta semmi hivalkodó. Viszont igazi drog: ami ebben megszólal, azt később mindig hiányolni fogjuk.
Balesetveszélyesek a Big Bus buszai Kopott gumiabroncsokkal közlekednek Budapest utcáin, adót is alig fizet a cég Magyarországon.

Budapest Pride - Megkezdődött a 23. fesztivál A péntek esti, fővárosi hivatalos megnyitóval elkezdődött a 23. Budapest Pride, az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek) fesztiválja, amely az idén először eg...
Az eucharisztia lesz az idei Katolikus Kulturális Hetek témája Az eucharisztia lesz az idei Katolikus Kulturális Hetek témája - közölte Mohos Gábor, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára a testület nyári ülése után tartott sajtótájékoztatón csütör...
Szeretünk Saspista – Megható plakát Budapesten Stílusosan emlékeznek volt diákjai a tragikus hirtelenséggel elhunyt, nemzetközileg is elismert magyar reklámgurura, a Skála Kópé és a Hurka Gyurka alkotójára.
Budapest megúszta, Nagykanizsán térdig ért a víz
Határon túli magyar műemlékek restaurálásáról nyílt kiállítás Budapesten A Rómer Flóris Terv részeként megújuló határon túli magyar műemlékek restaurálását bemutató kiállítás nyílt hétfőn a Magyarság Házában, Budapesten.
Villanyoszlop, fák dőltek az autókra Villanyoszlop, és fák dőltek autókra a szombati viharban. Budapesten a tűzoltókat 24 helyre riasztották. A 21. kerületben az egyik kidőlt fa három autót is összetört. Mezőkövesden vasárnap napközben i...