Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One)

A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.

2018. május 24. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fallout 76 - talán lesz egy PC-s és PS4-es teszt is még a béta előtt Néhány Xbox One-os játékos már elvihette egy körre a Bethesda játékát, és könnyen lehet, hogy más platformokon is megismétlődik a dolog.

Több új játékkal bővült az EA Access kínálata Egy Xbox One-os és egy Xbox 360-as címet is korlátlanul tolhatnak az előfizetők, de hamarosan még egy jön, és a Battlefield V próbaverziójára sem kell sokat várni.
Még nincs vége, de a Microsoft már elbukta ezt a fontos háborút Lassan öt éve, hogy megjelent az Xbox One, ami az Xbox 360 jelentős sikere után csúnyán elvérzett a PlayStation 4-gyel vívott küzdelemben.
Két Metal Gear Solid játékot is újrajátszhatunk Xbox One-on A Metal Gear Solid HD Edition is csatlakozott a One-on futó 360-as játékok táborához.
F1 2018 teszt (Xbox One) A mai F1 közvetítéseken jellemzően el lehet aludni az unalomtól, de szerencsére a játék idén is sokkal élvezetesebb és fordulatosabb, mint a valóság.
20 percnyi videón a Mutant Year Zero: Road to Eden A körökre osztott akció-kalandjáték alig két hónap múlva jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Black Desert Online - Próbáld ki a trialt és szerezd meg ingyen az alapjátékot! Nincs más feladatotok, mint 7 nap alatt elérni az 56-os szintet és megcsinálni egy speciális küldetést.
A Rocket League fejlesztői egy egyedi Xbox One X-et dobtak be a jótékonysági licitálásra A Psyonix is beugrott a jótékony kedvű fejlesztők sorába, akik örömmel kínálják fel átszabott konzoljaikat az adakozó kedvű rajongóknak.
Most már tényleg jön az Xbox One egér és billentyűzet támogatása A Microsoft heteken belül szállítja a frissítést az Xbox Insider tagoknak, és érkezik a hivatalos hardver is.
EA Access - Már elérhető a FIFA 18 (Xbox One) Pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg a széria legutóbbi része, amelyet mostantól minden előfizető korlátlanul játszhat.
SoulCalibur VI - Ma indul a hálózati teszt (PS4, XO) A délután 5-kor induló próbaváltozat már tölthető PS4-re és Xbox One-ra is.
Devil May Cry 5 - 4K felbontásban, 60 fps-sel fog futni PlayStation 4 Prón Valószínűleg az Xbox One X-es változat sem tud ennél kevesebbet.