Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One)

A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.

2018. május 24. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Xbox One-ra is megjelent a War Thunder Egyelőre csak a fizetős csomagok megvásárlásával játszhatunk, de jön az ingyenes változat is.

NieR: Automata - 4K trailer mutatja meg, hogy fut Xbox One X-en Noha a NieR: Automata már megjelent más platformokra, azonban az Xbox One X-re szánt változatra érdemes várni, hiszen felérhet egy kicsinosított kiadással.
E3 2018: Ilyen lesz az Outer Wilds Az IGN E3-as standjának vendége volt a Mobius Digital egyik kollégája, aki a csapat legújabb játékát, a most már Xbox One-ra is biztosan megjelenő Outer Wildsot mutatta be.
NieR: Automata Become as Gods Edition - Ilyen lesz az Xbox One kiadás Az E3-nak köszönhetően mozgás közben is megnézhetjük, hogy milyen lesz a játék a Microsoft platformján.
E3 2018: Fél óráig pörög az xboxos NieR: Automata Az E3 ideje alatt jelentette be, hogy igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a PC-s és PlayStation 4-es premier után most nyáron Xbox One-ra is megjelenik a PlatinumGames akciójátéka, a NieR: A...
Két új Xbox One játék is magyar felirattal fog megjelenni Most már biztos, hogy a Forza Horizon 4 és az Ori and the Will of the Wisps is magyar felirattal érkezik meg hozzánk.

E3 2018: Multiplatform a definitív Tales of Vesperia A játék 10. születésnapjára elkészül a Tales of Vesperia: Definitive Edition, amit a Microsoft konferenciáján csak Xbox One-ra jelentettek be, de a Bandai Namco szólt, hogy PC-n és PS4-en is napvilágo...
E3 2018: Overcooked 2 bejelentve Még egy pletyka került megerősítésre! Az Overcooked 2 már úton van, ám nem csak Switchre jön, hanem PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is. A premier is közel van, augusztus folyamán landol a boltokban.
E3 2018: Nyakunkon a The Crew 2 nyílt bétatesztje Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, még ebben a hónapban lezavarják a The Crew 2 nyílt bétatesztjét PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Ubisoft E3-as műsorában levetített előzetes a próbaváltozat...
E3: 2018 - Jön a Tales of Vesperia Definitive Edition Xbox One-ra is érkezik a felújított kiadás, amelyhez egy rövid bemutató is kaptunk.
E3: 2018 - Végre mozgás közben is látható a Madden NFL 19 A nyár végén érkező idei rész már nem csak Xbox One-ra, PlayStation 4-re, hanem PC-re is megjelenik.
E3 2018: Xbox-exkluzív játékon dolgozik a Bohemia Valami nagy dolog van készülőben a Bohemia Interactive stúdiónál; az ArmA-széria, illetve a DayZ néven futó túlélőjáték fejlesztője egy új, Xbox One-exkluzív cím leleplezése előtt áll.