Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One)

A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.

2018. május 24. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy Prince of Persia is Xbox One-ra költözött két másik játék mellett Három játék került fel ma az Xbox One-on játszható Xbox 360-as játékok listájára.

Hellblade - újabb 25000 dollárt adományoztak a fejlesztők Megígérték, hogy ha Xbox One-on 100 000 példány fogy a játékból, megduplázzák a korábbi adományt. Ezt most sikerült elérni.
Far Cry 3 Classic Edition teszt - megint az őrületbe kerget A Far Cry sorozat egyik legjobb darabja, a Far Cry 3 felújított grafikával és az eredeti 2012-es kiadáshoz képest hasonlóan szórakoztató játékmenettel elevenedik meg PS4-en és Xbox One-on.
A 80-as évek újra meghódította a videojátékokat Júniusban több NES Classic konzolt adtak el, mint amennyi PS4-et, Xbox One-t vagy Nintendo Switch-et.
Retró konzol nyomta le a PS4 és Xbox One duót Nagyot ment júniusban a NES Classic, továbbra is kapkodják a polcokról.
Battlefield 1 - ingyen DLC és nyári frissítés Megérkezett a Battlefield 1 régóta ígért Summer Update-je, mely rengeteg, a rajongók által kért javítást tartalmaz. A frissítés után érdemes lesz az Xbox One X-tulajdonosoknak is tenni a játékkal egy ...

Bemutatkozott a WWE 2K19 új játékmódja A Towers nevet viselő módban egyedi küzdelmek várnak ránk ismert sztárokkal a középpontban. A játék október 9-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
Európába jön a Digimon Survive Ez gyors volt! Alig egy nappal a japán leleplezés után a Bandai Namco megerősítette, hogy 2019-ben PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre is befut a Digimon Survive. Az anime épp a 20. születésnapját ...
Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenik a LEGO Harry Potter? Hivatalos bejelentés még nem érkezett, azonban egy katalógusban feltűnt a játék két új kiadása.
Elérhető az NHL 19 nyílt bétája Noha a végleges változat csak szeptember közepén, már most kipróbálhatja mindenki az NHL 19-et, hiszen elstartolt a nyílt bétateszt Xbox One-on és PS4-en. Megleshetjük a vadiúj szabadtéri módot, az NH...
3 Silent Hill játékkal bővül az Xbox One visszafelé kompatibilitási listája A HD Collection mellett végre elérhető lett One-on a Silent Hill Homecoming is.
Fallout 76 - Októberben jön a zárt béta Ahogy arról már korábban szó volt, elsőként Xbox One-on lesz elérhető a teszt, utána jön a PC-s és PS4-es változat.