Hűs szinti-pop, egyenesen Dániából az A38-on

A First Hate szinti-pop duó masszív nemzetközi reflektorfényben tavaly végigjárta Európa, Nagy-Britannia, sőt, Kína klubjait is.

2018. május 24. 17:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kincsekért, foglyokért, dicsőségért vagy vallásuk védelmében támadtak a vikingek Európára? A 9. század hajnalán Nyugat-Európa-szerte estek áldozatul közösségek hirtelen és előre nem látott támadásoknak az északiak részéről. Miért kezdtek el özönleni 800 körül Dániából és Norvégiából a vikin...

Európa negyedik legolcsóbb helye Magyarország Európa legolcsóbbjai közé került a magyar alkohol, de a ruhákat sem sok helyen lehet az itteninél kevesebb pénzért megvenni.
Európa Liga - Nehéz ellenfelet kapott a Fradi A Ferencváros az izraeli Makkabi Tel-Aviv, az Újpest FC az azeri Neftci, míg a Budapest Honvéd a macedón Rabotnicki együttesét kapta ellenfélül a labdarúgó Európa Liga első selejtezőkörében
Kész a terv, amely már Európa határain kívül megállítaná a menedékkérőket Korábban ezt javasolta Orbán Viktor, sőt Soros György is. Az EU vezetői jövő héten döntenek róla.
A Fradi Elek Ákos csapatával is találkozhat az Európa-ligában Az UEFA közétette a csoportokat, ezekkel az ellenfelekkel kerülhetnek össze a magyar együttesek.
Magyar ralis a dobogón! Újra dobogóra állhatott a magyar páros a rali Európa-bajnokságon.

Kozma Imre: Helmut Kohl igazi európai ember volt, akik egyre kevesebben vannak Balog Zoltán úgy fogalmazott: Helmut Kohl tudta, hogy a közepes és kisebb államok hozzájárulása éppúgy fontos Európa erejéhez, mint a nagyoké, valamint a magyarok barátja volt élete végéig".
Vb-2018 - Cristiano Ronaldo – Spanyolország 3–3 A spanyol és az Európa-bajnok portugál válogatott 3-3-s döntetlent játszott pénteken Szocsiban a B csoport első fordulójában az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon
Európa Liga-döntős a női röpiválogatott A fináléban Bulgária lesz az ellenfél.
Csökkenteni kell a gázbeszerzési útvonalak kockázatát Az energiaellátás biztonságának garantálása az egyik legjelentősebb kihívás, amely Közép-Európa előtt áll.
Szijjártó Péter: a nemzetközi vállalatok bizalmat szavaztak Magyarországnak A külgazdasági és külügyminiszter arról is szólt, hogy a miskolci üzem Európa legnagyobb kéziszerszám-gyárává vált, az itt előállított termékek 79 százalékát exportálták.
Cirkuszi elefántoknak hoznak létre menhelyet Franciaországban Két neves állatvédő csoport létrehozza Európa első menhelyét nyugalomba vonuló cirkuszi elefántok számára.