Talány Akusztik a Belvárosi Fesztiválon: koncert-színház a Vígadó téren

A Vígadó téri helyszín kiemelkedő programja a vasárnapi Talány Akusztik koncert-színház (18:30-kor), melynek vendégei: Kálloy Molnár Péter és Dúzsi Tamás.

2018. május 25. 21:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar Gábor festőművész munkáiból nyílik kiállítás a Vigadó Galériában Magyar Gábor festőművésznek az elmúlt 35 évet reprezentáló munkáiból nyílik kiállítása hétfőn a Vigadó Galériában, Budapesten.

A korszerű funkciók figyelembevételével újult meg a Budai Vigadó Az eredeti állapotokat szem előtt tartva, ám a korszerű funkciókhoz igazítva újult meg a Budai Vigadó derült ki az épület pénteki sajtóbejárásán, Budapesten.
Családban, munkában, nemzetben a jövő "Kultúrharc nem Magyarországon, hanem Európában van, ami valójában a saját kultúránkért folytatott harc." Erről beszélt Orbán Viktor a felújított Budai Vigadó átadásán, amely a Hagyományok Házának ad ...

Nyílik a Budai Vigadó Októberben már várja a közönséget kétévi felújítás után a Budai Vigadó, október 4-7. között számtalan különleges programot szerveznek a nyitás alkalmából.
Csoóri Sándorra emlékeznek a Hagyományok Házában Csoóri Sándor halálának második évfordulóján emlékestet rendeznek szombaton a Hagyományok Házában, a megújult Budai Vigadó épületében
Porig égett az egykori Hűvösvölgyi Vigadó Az oltási munkálatok közben a tetőszerkezet részlegesen beomlott, és az épület életveszélyessé vált, ezért csak kívülről tudták oltani a tüzet.
Pokoli tűz pusztított az étteremben Porig égett a Hűvösvölgyi Vigadó Budapesten. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet az egykor szebb napokat látott, 1500 négyzetméteres épületben, amelynek a tetőszerkezete kezdett égni. A tűzoltók tíz...