A művészet templomai Hitler kontra Picasso

A művészet templomai című ismeretterjesztő mozifilm-sorozat következő epizódja a hitleri diktatúra művészet-üldözését veszi górcső alá.

2018. május 31. 14:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

18 pluszos kiállítás nyílik Pécsen Virgilius Moldovan meghökkentő aktszobrai között például Picasso és Hitler is szerepel.

Géppuskakezelőként aprította Hitler a nácikat Akármilyen hihetetlen, Hitler közlegény a Vörös Hadseregben szolgált. Ahogy Bormann, Hess és Göring is.
Ön rendezne lucskos szexpartit Hitler képe és egy horogkereszt alatt?
Megelőzték a németek a szövetségeseket Norvégia megszállásával 1940 tavaszán a Harmadik Birodalom megtámadta Norvégiát. Ez volt a szövetséges katonai erők első igazi megpróbáltatása Európában, és nem sok jót vetített előre Hitler ellenfeleinek.
Hitler-bajszos Erdogan és behódolt Merkel Kölnben

Hitler Hollywoodjától a női sorsokig Idén a nőké a főszerep a Szemrevaló Filmfesztiválon.
Hitler propagandagépezete Több mint 10 év. Körülbelül ennyi idő kellett ahhoz, hogy Hitler propagandagépezete bekebelezze a német népet, és hosszú évekre meghatározza az ország sorsát. A propaganda hírhedt szerepet töltött be ...
Ezen a felvételen hallható csupán Adolf Hitler hétköznapi beszédhangja Adolf Hitler gondosan ügyelt arra, hogy a nyilvánosság előtt kizárólag az erős vezér szerepében tetszelegjen, így sosem engedte, hogy felvegyék hétköznapi beszédhangját. Tudta nélkül azonban készült r...
Hitler és Lenin versenyez egy perui falu polgármesteri posztjáért Hitler Alba szerint egy vicc, hogy Lenint indítják ellene.
Schmidt Mária: Merkel Hitler tervét akarja megvalósítani, az ő műve a Sargentini-jelentés A Terror Háza főigazgató egy elég komoly összeesküvés-elmélettel állt elő.