Szokjon hozzá a gondolathoz: eltűnhet a magyar málna és a szeder

A klimatikus viszonyok, a munkaerőhiány, valamint a lengyel és a szerb konkurencia miatt lassan megszűnhet itthon egyes bogyós gyümölcsök termesztése.

2018. június 11. 7:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyöngyösi: a "zacskós pénzek" ügye ócska rágalom Ócska rágalom az a híresztelés hogy Jobbik alapszervezetek Simicska Lajostól zacskóban kaptak pénzt, a párt a rágalmak miatt jogi lépéseket tesz - mondta Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője szerdán, tatabányai sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre
Mártika is repül
A volt AB-elnök bírálja az uniós jogértelmezést – A Velencei Bizottság egyre inkább politikai testületként működik, és különösen aggályos, hogy a bizottság állásfoglalásaira az Európai Unió egyes szervei is hivatkoznak, noha aVelencei Bizottságot az Európa Tanács hozta létre – jelentette ki Paczolay Péter a Mandiner jogi aloldalán...
Manfred Weber és Alexander Stubb szállt csak ringbe a határidő végéig Mindössze Manfred Weber és Alexander Stubb jelentette be indulását a határidő szerdai lejártáig az Európai Néppárt (EPP) úgynevezett csúcsjelölti tisztségéért, így komoly esély van arra, hogy a párt európai parlamenti (EP) választási győzelme esetén egyikük lesz az Európai Bizottság következő el...
Szijjártó Péter szorosabbra fűzné a visegrádi négyek közötti kapcsolatokat A külgazdasági és külügyminiszter a visegrádi négyek közötti kapcsolatok szorosabbra fűzéséről tárgyalt Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszterrel és Andrej Danko parlamenti elnökkel szerdán Pozsonyban
Nincs fűtés és melegvíz a XXII. kerület egy részén Befogadó helyet és melegedő buszt biztosítanak a rászorulóknak.

Top hírek:
Magyarország ragaszkodik a határvédelem jogához Gulyás Gergely: A határvédelemnek továbbra is nemzeti hatáskörben kell maradnia.
Eltört a bordája egy kisbabának, miután apja oldalba verte Béla már korábban is agresszív volt, gyereki anyját is rendszeresen verte.
Németh Szilárd bemutatja az Így főznek a birkózók könyvet Van benne karcagi birka és izlandi kagyló is.
Demeter Márta megint árnyékra vetődhetett, ezúttal a letelepedési kötvények ügyében Az LMP-s politikus megállás nélkül tüzel, egyik kérdés után adja be a másikat, de egyelőre nem jár sikerrel.
Lecsapott a NAV a baromfiudvaron tárolt csempészcigarettákra A pénzügyőrök költségvetési csalás miatt büntető feljelentést tesznek, a bírság kétmillió forint is lehet.
Népszavazást akar a Momentum a lakástakarékokról Nem nyugszik bele a párt a kormány lakástakarékossági ügyben hozott döntésébe.