Szokjon hozzá a gondolathoz: eltűnhet a magyar málna és a szeder

A klimatikus viszonyok, a munkaerőhiány, valamint a lengyel és a szerb konkurencia miatt lassan megszűnhet itthon egyes bogyós gyümölcsök termesztése.

2018. június 11. 7:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Kezdeményezte az ügyészség Dlusztusék letartóztatását Több mint 500 milliós költségvetési csalás gyanújával indult eljárás.
Váratlan fordulat: Merkel meghívta Orbánt Berlini meghívás landolt Orbán Viktornál – tudta meg Fideszes és kormányzati forrásból a
Átírhatja a francia alkotmányt a klímaváltozás Nicolas Hulot környezetvédelmi miniszter szerdán közölte: a környezetvédelmet szeretné az alkotmány első cikkelyébe foglalni a francia kormány – a környezetvédő szerveztek szerint ez erős jelkép lenne a Föld védelméhez
Kislánynak adott életet az új-zélandi miniszterelnök Megszületett Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök első gyermeke - adta hírül a BBC News
Egy időre búcsút inthetünk a nyárnak Ma még 34 fok, holnap már csak 20 fok lesz.
Hadházy nem csatlakozik más párthoz, inkább szövetségeseket keres Ha nem teszünk semmit, az Unión kívül találhatjuk magunkat fogalmazott a Népszavának adott miniinterjúban az egykori LMP-tag, Hadházy Ákos.

Top hírek:
Ezekben az órákban egyáltalán nincs víz Cegléden Öreg volt a főnyomócső, nem bírta a nyomást.
Megnyugodhatnak a csolnokiak, elfogták a férfit, aki rettegésben tartotta ő A férfi 14 családot lopott meg.
Tíz évet kapott jogerősen a táborfalvai kenderkertész A férfi két magot vett három éve, és amikor 2016 elején razziázott nála a rendőrség, már 242 növénye volt. A termesztéshez szükséges áramot lopta, de az így okozott kárt az áramszolgáltatónak megfizette.
Így őrizte a Fidesz frakcióigazgatója, hogy mindenki jó gombot nyomjon a Stop Sorosnál
Két fiatal majdnem halálra vert egy férfit Surdon Többször fejbe rúgták, a férfi fejéből ömlött a vér.
Az ellenzék és szellemi holtudvara A valóságérzékelés magabiztossággal, erőszakossággal és harsánysággal nem ellensúlyozható.