Itt az új magyar animációs film, aminek szurkolhatunk

Traub Viktória Sellők és Rinocéroszok című alkotása több Oscar-kvalifikáló fesztiválon is versenyez majd.

2018. június 11. 12:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

9 év után magyar animációs film az Annanecy Filmfesztiválon Az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztivál versenyprogramjába válogatták Traub Viktória Sellők és Rinocéroszok című alkotását.

Ámulunk Meryl Streep luxusotthonán - Itt él az Oscar-díjas színésznő Meryl Streep új otthona nagyon illik a színésznő stílusához.
Sandra Bullock könnyes szemekkel beszélt örökbe fogadott gyermekeiről Az Oscar-díjas színésznő egy megdöbbentő katasztrófának ˝köszönheti˝ első gyermekét. Egy interjúban könnyekig hatódva beszélt élete legfontosabb döntéséről.
GameStar Filmajánló - Jurassic World: Bukott birodalom és Örökség Egy Oscar-díjas film, a Jurassic World folytatása és az év legdurvábbnak tartott horrorja egy napon érkezik meg a hazai mozikba. Segítünk választani.
Jared Leto önálló Joker-filmen dolgozik Az Oscar-díjas sztár nemcsak főszereplője, de executive producere is lesz a filmnek.
Az Oscar-díjas rendező, aki botrányt csinált az irodalomból A brit újhullám zseniális művésze, Tony Richardson 90 éves lenne.

Gyászol a filmipar - Újabb Oscar-díjas mozi alkotója halt meg Ismét fekete zászlót tűztek ki Hollywoodra.
Meghalt Michael D. Ford A kétszeres Oscar-díjas látványtervező 90 éves volt.
Cate Blanchett hajléktalan férfiként szidja a kapitalizmust Az Oscar-díjas színésznő 12 különböző férfi és nő bőrébe bújva hozza zavarba a nézőt a Manifesto kiállításon a Nemzeti Galériában.
Morgan Freeman összetört a zaklatási vádak miatt Az Oscar-díjas színész újabb közleményt adott ki, hogy tisztázza a helyzetet.
Hetekig nem láthatja a gyerekeit Angelina Jolie Akár két hónapig is távol lehet hat gyermekétől Angelina Jolie. Az Oscar-díjas színésznő hamarosan Londonban forgatja a nagysikerű Demóna című film folytatását. A sztár hosszú évek óta nem vállalt ...
Itt a trailer a filmhez, ami Oscar-díjat hozhat Carey Mulligannek - videó A sikeres színész első rendezését imádták a kritikusok Cannes-ban és a Sundance-en.