Itt az új magyar animációs film, aminek szurkolhatunk

Traub Viktória Sellők és Rinocéroszok című alkotása több Oscar-kvalifikáló fesztiválon is versenyez majd.

2018. június 11. 12:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Úgy láthatjuk az első világháborút, ahogy még soha A Gyűrűk Ura Oscar-díjas rendezője kiszínezett és feljavított rengeteg filmet a háborúról, hogy úgy láthassuk, ahogy annak idején a katonák is látták.

Lehet ennél ízléstelenebb egy jelmez? Öltözzön barátnőgyilkosnak! Kevés annál ízléstelenebb és bántóbb jelmezt tudnánk elképzelni bármilyen beöltözős bulira, mint amit a Jokers Masquerade kínál megvételre potom 23 fontért. A cég szerint ugyanis (például a közelgő ha...
Lady Gaga és Bradley Cooper filmjére sereglenek az Oscar-szavazók A Csillag születik minden eddiginél több eséllyel fog tarolni az Oscar-gálán.
Hajmosás Huszonhét év után jutott be magyar diplomafilm a Diák Oscar-díj (Student Academy Award) három díjazottja közé esélyt kapva, hogy bekerül az igazi Oscar-rövidfilmes mezőnybe.
Mozivá változik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem? Legendás gasztrofilmek és egy kihagyhatatlan filmkoncert az első Oscar-díjas színésszel a Müpában.
Clint Eastwood drogfutárnak áll A 88 éves Oscar-díjas hollywoodi legenda legújabb filmjében ismét magát rendezte.

Kösz szépen, ez nekem már megvolt Rajk László az Oscar-díjas Saul fia után a Napszálltában is együtt dolgozott Nemes Jeles Lászlóval. Ő volt a Diák-Oscart nyert Ostrom látványtervezője és dolgozott a Mentőexpedícióban Ridley Scott mel...
A magyar mozik is játsszák a körülrajongott dél-koreai filmet - videó A filmet Dél-Korea a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra nominálja. Mutatjuk a trailert.
Újabb nívós fesztiválon vetítik le a magyar Oscar-nevezett filmet A Napszálltát is bemutatják a Puszanban.
Sötét titokra derült fény Nicole Kidman múltjából Egykori szeretője buktatta le az Oscar-díjas színésznőt.
Egész életemben rohantam volna az Oscar-díj után - Interjú Nemes Jeles László Oscar-díjas filmrendezővel Bemutatták az első filmjével minden díjat elnyerő Nemes Jeles László új filmjét, a Napszálltát. Interjú A Gyűrűk Uráról, robotokról, Steven Spielbergről és az egész múlt századról.
A szemünk előtt rohad szét minden Hatalmas várakozás után egy csomó kérdőjelet hagy maga után az Oscar-díjas Nemes Jeles László új filmje, a Napszállta. A testvére után kutató lány története minden, csak nem szájbarágós. Túlzottan is ...