A Fidesz-KDNP néven nevezi a Soros-szervezeteket

Mindenki számára egyértelművé kell tenni, miért dolgoznak- mondta Hollik István.

2018. június 12. 20:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Fidesz jelöltje győzött Felcsúton A település jegyzője arról tájékoztatott, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjét, Mészáros László Istvánt választották polgármesterré a Fejér megyei Felcsúton vasárnap tartott időközi polgármester-választáson.

Furkósbot a liberálisok kezében Az elmúlt hónapokban számtalan balliberális politikus, véleménymondó guru támadta Orbán Viktort és kormányát azzal, hogy Soros Györggyel szemben antiszemita kampányt folytat.
Megint Spanyolországban kötött ki egy migránsokat csempésző Soros-hajó A baloldali bevándorláspárti spanyol kormány alatt 350 százalékkal nőtt az érkező migránsok száma Spanyolországban.
Ismét Spanyolországban kötött ki az egyik Soros-hajó 87-en voltak rajta.
Hatalmas, növekvő fölényben a Fidesz-KDNP A Fidesz-KDNP négy közvélemény-kutató intézet méréseinek átlaga alapján az előző havihoz hasonlóan 53 százalékot érne el egy most vasárnap tartandó választáson.
Nem mondta meg Rétvári, hogy Soros-ügynökök eszközei-e az otthonápolók De azt igen, hogy 2010 óta 37 ezerről 58 ezer forintra sikerült emelni a legsúlyosabb állapotú hozzátartozót gondozók ellátását.

Soros a tűzzel játszik Soros György a tűzzel játszik. Ez a véleménye a milliárdos tevékenységéről egy Amerikában élő történelemprofesszornak. Szerinte Soros György kapcsolatai és civil szervezetei révén minden eszközt bevet...
Csúcsra járatta az ellenzéki sajtó egy orbitális hazugság elkenését Mint arról tegnap beszámoltunk, Soros György egyik megbízható szövetségese a Politico című brüsszeli lap hasábjain üzent az Európai Néppártnak, hogy ideje lenne onnan kitenni a Fideszt. A cikkben több...
Svédország támogatja a Magyarország elleni eljárásokat A baloldali svéd vezetés Soros Györgyöt támogatja.
Spanyolország kinyitotta a kapuit a bevándorlók előtt A baloldali spanyol kormány Soros tervének megfelelően bevándorlásbarát politikát folytat. Ennek köszönhetően a Spanyolország lett a bevándorlók új célpontja.
A svéd kormány a migránsok és Soros György mellett Brüsszel mellé állnak a külföldről támogatott illegális bevándorlást szervező Soros-civilek ügyében.
A Soros-féle Avaaz rászáll az európai parlamenti választásokra is Már a magyar választás kapcsán is előkerült az Avaaz nevezetű Soros-szervezet, amely bár még mindig függetlenként próbál tetszelegni, propagandaanyagaiban mégis háborút hirdetett a demokratikusan megv...